AdCoin

Profiteer nu tijdelijk van de EUR & TRY Zero Maker Fee Promotion op Binance. De actie loopt tot en met 31 maart 2021

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
AdCoin converter
AdCoin omschrijving

AdCoin (ACC) koers EUR & USD

Wil je de koers omrekenen naar euro? Gebruik de ACC/EUR converter.

Waar kan ik AdCoin kopen?

De enige exchange waar je AdCoin kan kopen is Cryptopia. De beschikbare wissel valuta zijn Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) en Dogecoin (DOGE). Helaas is het niet mogelijk om Euro’s te storten op Cryptopia dus je zal eerst een van de drie bovenstaande valuta overmaken naar Cryptopia. Bijvoorbeeld:

  1. Koop eerst Bitcoin met creditcard of iDeal:

iDeal: vanwege de grote vraag naar Bitcoin is het moeilijk te verkrijgen. Dit zijn de opties:

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in van Cryptopia en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld. Koop Bitcoin met creditcard Coinbase  Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

(ID verificatie is vereist voor Coinbase en LiteBit)

  1. Maak een account aan op Cryptopia en vind hier je Bitcoin wallet adres
  2. Verstuur daarna je Bitcoin (of Litecoin) vanuit Coinbase naar het Bitcoin wallet adres van Cryptopia
  3. Vervolgens kun je eenvoudig AdCoin kopen met Bitcoin

AdCoin weer verkopen

Heb je winst (of verlies) gemaakt met AdCoin en wil je het weer verkopen en omzetten naar Euro’s? Dat kan heel eenvoudig. Je kan dezelfde stappen doornemen maar dan in omgekeerde volgorde: je verkoopt je AdCoins op Cryptopia weer voor Bitcoin. Ga vervolgens naar Coinbase of LiteBit, afhankelijk waar je oorspronkelijk Bitcoin hebt gekocht; vind hier je wallet ontvangstadres. Ga weer naar Cryptopia en verstuur de Bitcoin tegoeden naar Coinbase of LiteBit en converteer het hier weer naar Euro’s.

Wat is AdCoin?

Adverteren met fiduciair geld kan intensief zijn en uitgevers en content makers krijgen slechts een paar cent per klik. De makers streven er naar om beide partijen beter te laten profiteren en geld te besparen.

De makers van AdCoin claimen een achtergrond te hebben in de financiële sector en in de economie sector. Door partners te maken met verschillende advertentie platformen zal het netwerk draaien op kosten-per-klik (cpc) basis en kosten-per-1000-bezoekers (cpm) basis.

Wallet / portemonnee

Voor lange termijn opslag van de valuta wordt niet aanbevolen dit lang op een exchange te laten staan. Overweeg daarom je coins op te slaan in een wallet. Een wallet die de developers van AdCoin zelf hebben gemaakt kan je vinden op de website: https://www.getadcoin.com/wallet.php Deze wallet is beschikbaar voor Windows, Linux en OS X.

Download de Whitepaper

Wil je meer informatie vinden over AdCoin? Deze kan je vinden in de officiële Whitepaper.

Download de AdCoin whitepaper

AdCoin whitepaper

Mining pool

Op zoek naar de mining pool? Deze kun je vinden op: http://stratum.getadcoin.com/

Meer informatie over de transacties, netwerksnelheid, difficulty en totale aanbod kan je vinden op de explorer pagina op de officiële website.

Dagelijkse koers

Om dagelijks eenvoudig de koers te checken kan je ook kijken op AdCoinPrice.com. Ook kan je hier gemakkelijk de exchange rate in Dollars zien.