Aeternity Kopen | EUR-AE Koers

Deel:

AE-EUR Koers


Aeternity kopen

Aeternity kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.   Maak een account op Binance  

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals. Binance deposit Bitcoin Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op. BTC deposit RLC->BTC RLC adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro's en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500
Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: AE handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar AE om Aeternity te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.
buy gxs
Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar AE in plaats van GXS zoals in het screenshot
Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je AE weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Aeternity?

De officiële Aeternity website meldt het volgende:

Schaalbare smart contracts die communiceren met real-world data.

Aeternity is een nieuwe blockchain technologie gemaakt voor ongeëvenaarde efficiency, transparante beleidsvoering en globale schaalbaarheid.

Het is gemaakt om samen te werken met moderne technologieën zoals Internet-of-Things (IoT), IoV, Financiële technologie (FinTech), the unbanked, vertrouwensloze exchanges en directe microbetalingen.

Waar Aeternity zich wil onderscheiden is door gebruik te maken van:

  • State Channels die zich buiten de blockchain bevinden.
  • Gedecentraliseerde oracles welke data van de buitenwereld laat communiceren met smart contracts.
  • Consensus wordt bereikt door een hybride Proof-of-Work en Proof-of-Stake model. Dit wil zeggen dat het te “minen” is maar ook het bezitten en ter beschikking stellen van de coins zal worden beloond.
  • Unieke beleidsvoering is toegepast waar miners en bezitters stemrecht hebben over de toekomst van de valuta.
aeternity ae
Klik op de afbeelding voor een grotere versie

 

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Aeternity”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.