Avada – review en gids

Ga direct naar Avada

Voor aanbieders van Cryptovaluta is ook het bouwen van een interface essentieel. Avada is een van de WordPress thema’s dat helemaal aan te passen is aan het online beheer van cryptocurrency. Hiervoor is het niet nodig om ook nog eens professionele webdesigners erbij te betrekken om het online platform te bouwen.

Avada biedt voldoende mogelijkheden om zelf deze interface vorm te geven en te bouwen tot gebruikersvriendelijk platform in meerdere talen.

PLUS- EN MINPUNTEN

PLUSPUNTEN:

+ Te bouwen zonder codering
+ Geen professionele webdesigners noodzakelijk
+ Uitgebreide supportmogelijkheden

MINPUNTEN:

Hosting noodzakelijk en een stabiele server voor geheugenopslag
Minder geschikt voor eenvoudige websites. Avada is meer gebouwd voor uitgebreide websites en platformen

BETROUWBAARHEID

Wanneer je de website van Avada bezoekt, dan oogt dit als een professionele aanbieder van een WordPress thema. Het wordt gebouwd door Theme-Fusion en het feit dat het wordt aangeboden als een WordPress Theme toont de betrouwbaarheid aan van de tool. Het is een thema dat helemaal te bouwen is naar de producten die aangeboden wordt en het doel van de website.

Of je nou een blog bouwt over cryptocurrencies, een verkoper bent in cryptocurrencies of consultant. Voor alle doeleinden op het gebied van cryptocurrencies biedt Avada een gebruikersvriendelijk en inzichtelijke interface voor bouwers en gebruikers.

GEBRUIKSGEMAK

Het Avada-theme is zo gebouwd dat dit helemaal ook zelf gedaan kan worden. Om de gebruikers op weg te helpen, bieden ze ook  tools en tutorials waarop aanwijzingen worden gegeven. Codering is niet noodzakelijk. Je selecteert de door jouw gewenste opties voor toevoegen van sliders, headers, pages, blog en shop aan jouw website. In de header van de Avada-website staan de features, layouts en elements getoond die ingebouwd kunnen worden.

Voor inspiratie staan op de homepage verschillende voorbeelden voor aanbieders. Aan de hand van deze voorbeelden en je eigen creativiteit bouw jij jouw website.

VALUTA AANBOD

De opkomst van de cryptovaluta leidt er ook toe dat er meer WordPress thema’s zijn ontstaan. Grotendeels vindt dit aanbod ook online plaats en dit vraagt om steeds meer betrouwbare en gebruikersvriendelijke designtools als Avada WordPress Theme.

Bekijk op Avada

 

SUPPORT

De support van Avada is dan ook bijzonder uitgebreid. Zo bieden ze meerdere tutorials en demo’s om gebruikers te begeleiden in het bouwen van de website. Op de Avada-website staan aanwijzingen waarmee je stap voor stap jouw website kan vormgeven.

Om gebruik te maken van de Avada support heb je wel een account nodig, maar deze zal beschikbaar zijn aangezien je zonder account niet aan de slag kan met dit thema. Voor vragen kan je een online ticket indienen. Verder kan je gebruik maken van het Community Forum en de Facebook Group.

BETALINGSMETHODEN

Voor het bouwen van een website voor cryptocurrency is de Avada Multipurpose Theme het meest aan te raden, omdat je met dit ontwerp veel verschillende opties kan inbouwen. Een van die opties is het toevoegen van de betalingsmethoden.

Welke ingebouwd worden, dat is natuurlijk ook afhankelijk van jouw aanbod aan cryptocurrencies. De meest toegevoegde betaalmethoden bij websites gebouwd met Avada zijn creditcard (Visa, MasterCard) en PayPal.

IDENTITEITSVERIFICATIE

Theme-Fusion heeft op verschillende manieren de veiligheid en betrouwbaarheid voor het Avada-Thema ingebouwd. Als eerste door het registreren voor het gebruik van het Avada-Theme, waarvoor je vervolgens ook een Token Key moet registreren.

De stappen voor deze registratie staan allemaal beschreven op de pagina Support. Wanneer je de registratie in gang zet, wordt je hier ook vanzelf naar verwezen. Voor Avada heeft Theme-Fusion meldingen ingebouwd om gebruikers en bezoekers te wijzen op het delen van hun informatie met derde partijen als de websites YouTube, Google Maps etc.

Tenslotte worden gebruikers en bezoekers ook gewezen van het delen of openstellen van privacygevoelige informatie. Deze meldingen kunnen volgens de GDPR-richtlijnen ingesteld worden.

Ga direct naar Avada