BITCLAVE, EEN OPEN MARKTPLAATS VOOR BEDRIJVEN EN KLANTEN.

Nu BitClave kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS BITCLAVE?

Het doel waarmee BitClave is opgericht, betreft het creëren en groeien van een gedecentraliseerde marktplaats via een blockchain, waar alle partijen het voordeel uit halen. Het gaat hier om een markplaats voor bedrijven die door middel van advertenties klanten willen aantrekken. Met de huidige markt betalen bedrijven veel geld om advertenties te plaatsen. Helaas worden de advertenties niet doelgericht ingezet. Door ‘ineffective targeting’ wordt data gedeeld binnen het publiek domein. Dat wil zeggen dat de advertenties niet gericht getoond worden aan de doelgroep, maar willekeurig worden verspreid.

Hierdoor moet de doelgroep zelf ook meer zijn best doen, om de betreffende advertenties onder ogen te krijgen. Bedrijven zijn niet altijd op de hoogte van de presentatie van hun advertenties en de doelgroep moet nog steeds moeite doen om deze bedrijven te vinden. BitClave wilt met de Blockchain-technologie hier een oplossing voor aanbieden. Zij maken een open, publieke en gedecentraliseerde marktplaats. Hier krijgen bedrijven en partners de mogelijkheid effectief klanten te benaderen, zodat de gebruikers aanbiedingen ontvangen die aansluiten bij hun behoeften.

Door middel van een fundraiser (ICO) geeft BitClave andere partijen de mogelijkheid te investeren in BitClave. Investeerders ontvangen voor hun investering CAT tokens. De coin van BitClave.

WAAR KOOP IK BITCLAVE?

Het kopen van de BitClave (CAT) is niet zo eenvoudig. Als je via het internet exchanges zoekt waar de CAT verkocht wordt, dan is het vinden van een exchange moeilijk. Exchanges waar de CAT wel verhandeld wordt zijn Coinbase, Binance, Gate.io, Cryptopia, YoBit, Kucoin, Bibox, EtherDelta en Bancor Network. Wel heb je bij veel exchanges andere cryptomunten nodig om de CAT aan te schaffen.

Cryptomunten als Ethereum en Bitcoin zijn hierbij de meest gebruikelijke die in te wisselen zijn tegen de CAT. Weet jij zeker dat je de CAT wilt kopen? Maak dan een account aan bij een van deze exchanges, mocht je die niet hebben. Zorg voor voldoende Ethereum of Bitcoins en ruil jouw cryptocoins in voor het gewenste aantal CAT.

WAAR VERKOOP IK BLOCKARRAY?

Voor het verkopen geldt hetzelfde als het kopen. Ook dit is niet heel eenvoudig te achterhalen, maar wel beter dan het kopen. Via dezelfde exchanges kan je de CAT weer inwisselen voor andere cryptomunten. Een exchange die nog niet genoemd is, is HitBTC. Deze biedt veel inzicht over de ontwikkeling van de BitClave (CAT) ten opzichte van andere coins en de trend in de wisselkoersen.

De CAT is in te wisselen voor meerdere cryptomunten. Mocht je als investeerder inmiddels voldoende CAT hebben opgespaard, dan biedt dat een goede basis in de investering van andere cryptomunten via exchanges als onder andere HitBTC.

WAAROM INVESTEREN IN BITCLAVE?

Mocht je het initiatief van BitClave willen ondersteunen, dan is het investeren in de CAT token natuurlijk een goede manier. Hoewel je wel goed moet zoeken naar de geschikte exchange, is het ook zonder een bijdrage te doen aan het platform mogelijk om de CAT aan te schaffen. Het team van BitClave is een veelzijdige groep van business leaders, engineers en onderzoekers die deskundig en ervaren zijn op het gebied van Blockchains, Data Science, Veiligheid en E-commerce.

Daarnaast beschikken ze nog over kennis over andere vakgebieden zoals Token Economics die de ontwikkeling van BitClave ten goede zullen zijn. Het team is gevestigd in de Verenigde Staten in San Jose, Californië. Op de website staat het adres inclusief kaart genoteerd. Indien gewenst kan je dus contact met ze opnemen per mail of via het formulier op de website. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar technische experts en ondernemers om het team uit te breiden.

Het is duidelijk dat BitClave voorlopig bezig zal blijven met de ontwikkeling van het platform en daarbij open staat voor de input van vele andere geïnteresseerde en gemotiveerde deelnemers.

Nu BitClave kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!