Bitcoin Meester – review en gids

Ga direct naar Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester is een groot aanbod aan cryptomunten beschikbaar. Hoewel het een jonge aanbieder is, opgericht in 2017, begint het steeds meer zijn plek te veroveren. Dit platform is toegankelijk voor iedereen. Technische kennis is niet vereist om de aangeboden cryptocurrency te kopen, verkopen en op te slaan.

PLUS- EN MINPUNTEN

PLUSPUNTEN:

+ Een groot assortiment aan cryptomunten.
+ Een eigen ingebouwde 2-factor authenticatie om jouw account nog beter te beveiligen.
+ Duidelijke website.
+ Toegankelijk voor iedereen zonder technische kennis.
+ Keuze voor wallet in beheer van Bitcoin Meester of in eigen beheer.

MINPUNTEN:

Niet de goedkoopste fees, maar deze kunnen wisselen gedurende de dag.
Een minimaal stortingsbedrag vereist van €50,-.

BETROUWBAARHEID

Het kantoor van Bitcoin Meester staat in Aalsmeer. Met een locatie in Nederland valt het onder de Nederlandse wet en regelgeving. Het is onderdeel van Coin Meester B.V. en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Al meerdere klanten hebben succesvol en naar tevredenheid gebruik gemaakt van het aanbod van Bitcoin Meester.

De transacties verlopen op eerlijke wijze en de coins worden na de bestelling naar verwachting geleverd. Daarmee kan geconcludeerd worden dat Bitcoin Meester een betrouwbare aanbieder is van cryptomunten.

GEBRUIKSGEMAK

Bitcoin Meester beschikt over een gebruikersvriendelijk platform. Dit is voor iedereen te gebruiken. Wanneer je aan de slag gaat, worden de stappen duidelijk gemaakt die je moet doorlopen. Het aankopen van de cryptovaluta is net zo toegankelijk en zo ingericht dat kopen en verkopen voor iedereen mogelijk is.

Naast kopen zit in het hoofdscherm ook een tab voor verkopen. Voor het verkopen kan je een selectief aantal aangeven of alles in zetten door middel van de optie ‘max’. Het hoofdscherm oogt duidelijk en is daardoor overzichtelijk in gebruik.

VALUTA AANBOD

Bekende en onbekende cryptovaluta worden aangeboden bij Bitcoin Meester. Op de website zie je deze direct in een opslag tevoorschijn komen, inclusief de huidige koersen. Naast de meest bekende coins Bitcoin, Litecoin en Ethereum zijn er nog tallen coins waar je in kan investeren. Hieronder volgt een selectie uit het aanbod van Bitcoin Meester:

+ XRP
+ NEO
+ Cardano
+ Stellar
+ TRON
+ Dash
+ Monero

Bekijk op Bitcoin Meester

SUPPORT

De support van Bitcoin Meester is direct op de website al bereikbaar. Meteen komt er een chat tevoorschijn die je laat weten beschikbaar te zijn. Prettig om te weten dat de support bij de hand is, helemaal als je nieuw bent. Is chat niet jouw manier, dan is de helpdesk ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

Van maandag tot en met vrijdag kan je ze telefonisch bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur. Naast de reguliere telefoon geven ze ook een mobiel nummer op waarmee je via Whatsapp contact met ze kan opnemen. Via alle wegen is de support bereikbaar en worden jouw vragen snel en vriendelijk behandeld.

BETALINGSMETHODEN

Via iDeal en bankoverschrijving kan je de cryptomunten betalen bij Bitcoin Meester. Hierbij is iDeal wel de meest gangbare betaalmethode. Deze is snel en dat betekent ook dat jouw aankoop snel binnen is.

IDENTITEITSVERIFICATIE

Bij het aanmaken van een account wordt jou gevraagd je voor- en achternaam, een e-mail adres en een wachtwoord op te geven. Vervolgens wordt er een link naar jouw e-mail gestuurd waarmee je jouw account kan bevestigen. De echte verificatie begint bij het toekennen van een bestedingslimiet. Met jouw account kan je tot een bedrag van €100,- per week cryptocoins kopen en verkopen.

Wanneer je jouw limiet wilt verhogen, dan vinden er diverse verificatieprocedures plaats, afhankelijk van de hoogte van het limiet. Tot €1500,- per week wordt jouw rekeningnummer geverifieerd, voor een limiet van €15.000,- per week worden paspoortgegevens opgevraagd en bij een limiet meer dan €100.00,- wordt aanvullend jouw telefoonnummer en adres opgevraagd. Bij een rekeningverificatie wordt er een iDeal-storting verzocht van €0,10 om jouw rekening te controleren.

Ga direct naar Bitcoin Meester

Eenvoudig handelen bij Binance
9.2
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021