Bitcoin SegWit2x

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Bitcoin SegWit2x omschrijving

Euro – S2X Koers

Bitcoin SegWit2x Kopen

Oorspronkelijk zou er in november een Bitcoin “fork” plaatsvinden genaamd “SegWit2x”. Voorheen zagen we al forks van Bitcoin Cash, Bitcoin Gold en Bitcoin Diamond. Deze fork was centraal georganiseerd door een aantal machtige partijen binnen de Bitcoin wereld, met als doel de transactiekosten te verlagen en naar het schijnt meer macht naar zich toe te trekken. Het overgrote deel van de Bitcoin community was tegen deze fork en mede hierdoor is de fork uiteindelijk afgelast.

In december 2017 werd het echter bekend dat twee onbekende personen desondanks de fork hadden geïmplementeerd op 28 december 2017. Er is nog steeds weinig bekend wie dit zijn en wat de exacte details zijn. De coins zijn tot dusver nog niet te koop op exchanges of te verkrijgen door het gebruik van je private key.

Het is dus nog afwachten of het verhandelbaar is. De exchange die tot nu toe alle forks ondersteun heeft is Binance, dus de grootste kans dat je S2X kan kopen is hier alvast een account aan te maken en het nieuwe aanbod in de gaten te houden.

Ga direct naar Binance

De bovenstaande koers is niet de echte koers maar de speculatieve koers wat mensen verwachten dat de prijs zal worden.