Bitonic – review en gids

Ga direct naar Bitonic

Het bedrijf Bitonic is in 2012 opgericht en bekend onder de aanbieder waar Bitcoins via iDeal aan te schaffen waren. Deze broker richt zich dus op het aanbod van Bitcoins. Door de betaalwijze dusdanig in te richten, zetten zij daarmee de eerste stap om de aanschaf voor iedereen mogelijk te maken. Bitonic heeft zich gevestigd als een tussenpersoon tussen de klanten en de handelsplatformen, waardoor het voor klanten makkelijker is om te handelen in Bitcoins.

PLUS- EN MINPUNTEN

PLUSPUNTEN:

+ Tot en besteding van €50,- geen verificatie
+ Alle tarieven zijn inclusief fees, transactiekosten en andere kosten
+ Aanbod van scherpe prijzen
+ Geen ID-documenten noodzakelijk voor verificatie

MINPUNTEN:

Alleen een aanbod van Bitcoins
Geen wallet beschikbaar, deze moet je zelf aanmaken

BETROUWBAARHEID

Sinds 2012 heeft Bitonic een groot klantenbestand opgebouwd. Allemaal hebben zij ervaren dat de aankoop van Bitcoins op betrouwbare wijze uitgevoerd wordt. De aanschaf wordt allemaal naar verwachting geleverd. Het bedrijf is gevestigd in het Nederlandse Baarn en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Hun activiteiten vallen daarmee onder de Nederlandse wet- en regelgeving. De klantenservice is op meerdere manieren goed te bereiken.

Op de website staan tevens de namen van de medewerkers vermeld die meewerken aan de beschikbaarheid van de Bitcoin bij Bitonic. Deze openheid van de organisatie en de duizenden klanten die via hen Bitcoins hebben gekocht en verkocht, heeft Bitonic inmiddels een betrouwbare reputatie als aanbieder in cryptomunten.

GEBRUIKSGEMAK

Iedere geïnteresseerde kan via Bitonic de cryptomunten aanschaffen. Hier is geen technische kennis voor vereist. Bij de aankoop wordt gevraagd om een ontvangstadres en dien je jouw bank te selecteren. Bij een eerste aankoop of een aankoop boven de €50,- vindt er een verificatie van jouw bankrekening plaats.

Als ontvangstadres van jouw Bitcoins heb je wel een wallet nodig en deze moet je eerst nog aanmaken indien je deze nog niet hebt. Heb je dit gereed, dan kan je bij kopen/verkopen het aantal euro’s of het aantal Bitcoins aangeven. Binnen een paar stappen is jouw wallet gevuld met jouw Bitcoins.

VALUTA AANBOD

Bitonic biedt alleen de Bitcoin als cryptomunt aan voor de koop en verkoop.

Bekijk op Bitonic

SUPPORT

Veel informatie heeft Bitonic in de FAQ staan. Mocht je nog aanvullende vragen hebben dan hebben ze een supportdesk beschikbaar die telefonisch, per e-mail, via chat en Telegram te bereiken is. Onder de pagina Contact staan je de contactgegevens vermeld. Telefonisch is de klantenservice beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 13.00 uur, en tussen 14.00 en 18.00 uur.

BETALINGSMETHODEN

Vanzelfsprekend is onder andere iDeal een betaalmethode bij Bitonic. Verder zijn de betalingen ook mogelijk via Bancontact en MyBank.

IDENTITEITSVERIFICATIE

De verificatie kom je tegen als je voor het eerst een aankoop doet bij Bitonic en bij een besteding boven de €50,- . Je geeft hiervoor je rekeningnummer en jouw telefoonnummer door. Vervolgens ontvang je via SMS een verificatiecode. Deze code voer je in op de website ter verificatie van jouw telefoonnummer. Met jouw bankrekening voer je een transactie uit van €0,01 inclusief de juiste omschrijving. Jouw rekeningnummer wordt vervolgens gecontroleerd op basis van deze verificaties. Je ontvangt na maximaal 1 werkdag een bericht ter bevestiging van de controle van jouw rekeningnummer.

Ga direct naar Bitonic

Eenvoudig handelen bij Binance
8.8
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021