Bitquence kopen

Ethos (Bitquence) Kopen | EUR BQX Koers

Deel:


!! Bitquence heet sinds 2017-11 Ethos !!

Wat is Ethos (Bitquence)?

Ethos (Bitquence) is een crypto valuta met een focus op ‘mobile-first’ met als doel het creëren van een brug tussen het verleden en de toekomst van financiën. Dit zou het voor iedereen makkelijk moeten maken om crypto valuta markten te kunnen betreden en de adoptie van crypto valuta te stimuleren.

Bitquence Ethos kopen

Bitquence geeft je de mogelijkheid te investeren met “Dynamic Asset Allocations”. Dit houdt in dat je in samenstellingen van andere crypto valuta kan investeren met een 1:1 verhouding. Voorbeelden zijn de “Big cap coins” zoals Bitcoin en Ethereum, “Privacy coins” zoals Monero, Verge en PIVX en “ICO coins” zoals Siacoin, MaidSafe en Augur. Dit kan uiteindelijk veel tijd schelen en ook het risico is hierdoor lager omdat de investering gespreid is.

Deze functionaliteit zal gebruikt kunnen worden via de Bitquence app die vandaag de dag nog niet gelanceerd is. Begin 2019 zal naar schatting het netwerk actief zijn en zal het voor winkels mogelijk zijn betaald te worden in hun crypto valuta naar keuze via Bitquence.

Waar kan ik Ethos (Bitquence) kopen?

Ethos (Bitquence) is momenteel slechts verkrijgbaar op een klein aantal exchanges, waaronder Binance. Op deze exchange kun je helaas geen Euro’s storten, je zal eerst Bitcoin aan moeten schaffen via een andere dienst zoals LiteBit.eu om deze vervolgens naar de exchange te sturen. Zo doe je dat:

1. Ga naar Binance en maak een nieuwe account aan als je deze nog niet bezit:

Ga direct naar Binance
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

2. Ga op Binance naar “Funds > Deposit Withdrawals” en klik op het Deposit symbool naast BTC.

3. Nu krijg je een Bitcoin Wallet adres te zien. Kopieer de code en sla het goed op voor de volgende stap.

4. Ga naar LiteBit.eu en maak een account aan. Klik vervolgens op BTC en vul in voor hoeveel je wil kopen.

Maak een account aan op LiteBit

5. Plak je Bitcoin wallet code van Binance bij “Ontvangstadres (wallet)”

6. Binnen enkele uren zal je Bitcoin tegoed verschijnen op Binance.

7. Ga vervolgens naar het tabje “Exchange” en onder BTC market vind je BQX. Hier kun je Bitquence kopen met je BTC balans.