BSD Bitsend kopen met iDeal

 

BSD koers


BSD Bitsend kopen met iDeal

Bitsend kan je vanuit Nederland gemakkelijk kopen via de website van LiteBit. Dit is een Nederlands bedrijf en opereert in heel Europa. Het voordeel van deze website is dat ze 50 verschillende coins aanbieden en je deze gemakkelijk met iDeal kan afrekenen. Ook bieden ze veel soorten wallets aan zodat je alles via één dienst kunt doen.

Ga direct naar LiteBit en koop BSD!
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

Wat is BitSend?

BitSend, afgekort BSD, is een crypto valuta met de focus op privacy. Het is gebaseerd op Dash maar dan met de focus op de lange termijn. Het is voornamelijk bedoeld als “digital cash” die gemakkelijk in fysieke winkels en webshops zou kunnen gebruiken.

De Proof of Work (PoW) periode zal 33 jaar duren. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld over 20 jaar nog steeds BitSend kan minen met dezelfde opbrengst als vandaag.

BitSend masternodes

Masternodes zijn schakels in het netwerk, die investeerders in kunnen zetten en voor beloond worden. Als je een masternode op wil zetten moet je ten minste 25.000 BSD bezitten en een statisch IP adres hebben. De hoeveelheid BSD die je hiervoor ontvangt is afhankelijk van het aantal masternodes die op dat moment beschikbaar zijn in het netwerk.

BSD Wallet

Ook kun je er voor kiezen de aangeschafte coins in een eigen wallet te bewaren. Een populaire wallet voor Bitsend is Bitsend mobile wallet.

Zoekvolume wereldwijd

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021