BTC Direct – review en gids

Ga direct naar BTC Direct

Cryptovaluta aanbieder uit Nijmegen BTC Direct valt op door het aanbod van populaire en bekende cryptovaluta. Zoek jij een aanbieder waar jij de bekende namen onder de cryptocoins kan vinden? Dan heb jij binnen een paar minuten deze cryptovaluta in jouw portefeuille van BTC Direct.

Op de website worden direct de namen van Bitcoin, Ethereum en Litecoin getoond met daarbij recente cryptokoersen. BTC Direct bestaat sinds 2013 en heeft zijn aanbod voor alle geïnteresseerden in cryptovaluta toegankelijk gemaakt om uiteindelijk de rol van de bitcoin in Nederland groter te maken.

PLUS- EN MINPUNTEN

PLUSPUNTEN:

+ Aanbod van bekende cryptovaluta als Bitcoin, Litecoin en Ethereum
+ Betrouwbare service en levering
+ Meerdere betaalmethoden mogelijk als iDeal en Bancontact
+ Directe activatie van het account

MINPUNTEN:

Alleen geschikt voor Europese transacties
Niet de meest recente koersprijzen beschikbaar voor een goede handel

BETROUWBAARHEID

BTC Direct staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Het staat geregistreerd op de Kamer van Koophandel in Nederland op een adres in Nijmegen en valt daarmee onder de Nederlandse wet- en regelgeving. Door het gebruik van een public en private key, digitale handtekeningen en een blockchain wordt de veiligheid van jouw cryptovaluta gewaarborgd. Op de website staat dit uitgebreid toegelicht, mocht je meer willen weten over deze veiligheidsmaatregelen.

Bij de aanschaf van jouw cryptovaluta kan je zeker zijn van de levering van jouw investering. Meerdere klanten zijn al voorgegaan en hebben naar tevredenheid gebruik gemaakt van BTC Direct. Al het verkeer is beveiligd met een SSL certificaat. Door offline opslag van de cryptocoins in de toekomst, wordt digitale diefstal nog moeilijker gemaakt.

GEBRUIKSGEMAK

De Interface van BTC Direct is ook makkelijk te gebruiken voor iedereen. Binnen een paar stappen bezit jij een aantal cryptocoins voor het bedrag dat jij hebt aangegeven. Bij de aanschaf van de valuta wordt duidelijk weergeven welk bedrag je moet betalen. Verder heeft BTC Direct ook een applicatie voor de mobiele telefoon, zodat je vanaf iedere plek jouw cryptocoins kan kopen. Het is niet mogelijk de cryptocurrency te bewaren in jouw account van BTC Direct. Hiervoor kan je een digitale portemonnee (wallet) aanmaken.

VALUTA AANBOD

De bekende valuta bij BTC Direct zijn naast de eerdere genoemde coins Bitcoin cash en Ripple.

Bekijk op BTC Direct

SUPPORT

De support van BTC Direct reageert over het algemeen snel op de vragen. Na het versturen van een mail wordt er ook een ontvangstbevestiging naar jou verstuurd. Binnen korte tijd ontvang je ook het antwoord op je vraag waar je als klant mee verder kan.

BETALINGSMETHODEN

Om jouw cryptocaluta aan te schaffen heeft BTC Direct de betaalmethoden iDeal, Bancontact, creditcard en overschrijving beschikbaar. Hierbij dien je wel het rekeningnummer te gebruiken dat gekoppeld is aan de gegevens van jouw account. In geval van bankoverschrijving wacht je wel iets langer op je aankoop en is er ook geen sprake van een directe levering van jouw cryptocoins. Gebruik je een van de andere snellere betaalmethoden, dan vind je binnen een paar minuten de coins in jouw wallet.

IDENTITEITSVERIFICATIE

Vanaf een aankoop vanaf €100,- vraagt BTC Direct jou om identificatie. Onder dat bedrag kan je verificatievrij aankopen en verkopen kan doen. In geval van identificatie wordt jou om een kopie van jouw legitimatiebewijs gevraagd inclusief een ID-selfie. Dat is een foto van jezelf met het identiteitsbewijs.

Zodra dit allemaal is goedgekeurd, krijgt jij een bestedingslimiet van €1.000,-. Wil je meer besteden, dan wordt er een grondigere identificatie gevraagd. Hiervoor moet je jouw woonadres invoeren en moet je een kort videogesprek voeren waarbij live een controle van jouw legitimatie plaatsvindt.

Als dit allemaal naar behoren is verlopen, dan ontvang je een bestedingslimiet van €10.000,-. Een hogere limiet is mogelijk. Daarvoor word jou gevraagd contact op te nemen met de helpdesk van BTC Direct. De verdere procedure zal dan aan jou toegelicht worden.

Ga direct naar BTC Direct

Eenvoudig handelen bij Binance
9.2
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021