Cardano ADA – Kopen – Koers – Informatie

Deel:

ADA Cardano Koers


ADA Cardano kopen

Cardano kopen kan  op de exchange Binance. Hier kan je echter alleen crypto valuta op storten, deze zal je eerst via een andere dienst aan moeten schaffen. De meest eenvoudige methode is Coinbase, een van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld. Hier kan je crypto valuta kopen met creditcard (snelste methode) en bankoverschrijving. Als je met iDeal wil betalen kan dit met LiteBit. Dit kan in 5 stappen

Stap 1: Ga naar Coinbase met onderstaande link en ontvang €8 gratis bij besteding van €85 of meer! Schaf hier de door jou gewenste hoeveelheid Bitcoin aan.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
(Bij een besteding van €85 of meer)

Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

(ID verificatie is vereist voor Coinbase en LiteBit)

Als je met iDeal wil betalen kan dat via LiteBit. Bovengenoemde korting is hier niet van toepassing.

Stap 2: Ga naar Binance en maak een account aan.

Ga naar Binance

Stap 3: Op Binance, ga naar Funds > Deposits Withdrawals en klik naast BTC op Deposit. Hier krijg je een code, sla deze op voor de volgende stap.

Stap 4: Ga terug naar Coinbase en in de sectie Accounts klik je bij Bitcoin op Send. Plak hier je Bitcoin adres van stap 3 en verstuurd het.

(Bij LiteBit kan je het adres van stap 3 direct bij het afrekenen invullen)

Stap 5: Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen. Onder Exchange > Basic zoek je naar ADA om Cardano te kunnen kopen met Bitcoin!

Wat is Cardano?

Cardano is een openbaar gedecentraliseerde blockchain en crypto valuta dat volledig open source is. Het is momenteel in de ontwikkeling om een smart contract platform te worden met meer geavanceerde features dan voorgaande smart contract platformen zoals Ethereum of Ark. Volgens de makers is het ook het eerste blockchain platform dat is ontstaan uit een wetenschappelijke filosofie en een onderzoeksgebaseerde aanpak heeft. Het team van ontwikkelaars bestaat uit een groot en globaal collectief van expert ingenieurs en onderzoekers.

Cardano gebruikt een nieuw soort Proof of Stake (PoS) algoritme genaamd Ouroboros. Deze bepaalt hoe individuele nodes een consensus bereiken in het netwerk. Naar eigen zeggen is dit het eerste en enige Proof of Stake protocol dat wetenschappelijk bewezen beveiliging heeft. Verder heeft het project een focus op de privacy van de gebruiker en is het open-source en vrij van patenten.

Cardano wallet

Er is een wallet beschikbaar voor ADA genaamd Daedalus. Deze is gecreëerd door IOHK met een sterke focus op veiligheid en geavanceerde cryptografie. In de toekomst zal Daedalus ook andere crypto valuta ondersteunen zoals Bitcoin, Ethereum Classic en vele anderen.

Google trends

Twitter nieuws