Cardano

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Cardano kopen
  • 100% betrouwbaar
  • 200+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandstalige exchange
  • Gratis account
Cardano converter
Cardano omschrijving

ada cardano kopen
Op deze pagina:

ADA Cardano Koers

ADA Cardano kopen

Cardano kopen kan  op de exchange Binance. Hier kan je echter alleen crypto valuta op storten, deze zal je eerst via een andere dienst aan moeten schaffen. De meest eenvoudige methode is Coinbase, een van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld. Hier kan je crypto valuta kopen met creditcard (snelste methode) en bankoverschrijving. Als je met iDeal wil betalen kan dit met LiteBit. Dit kan in 5 stappen

Stap 1: Koop Bitcoin met creditcard of iDeal.

 

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 2: Ga naar Binance en maak een account aan.

Ga naar Binance

Stap 3: Op Binance, ga naar Funds > Deposits Withdrawals en klik naast BTC op Deposit. Hier krijg je een code, sla deze op voor de volgende stap.

Stap 4: Ga terug naar Coinbase en in de sectie Accounts klik je bij Bitcoin op Send. Plak hier je Bitcoin adres van stap 3 en verstuurd het.

(Bij LiteBit kan je het adres van stap 3 direct bij het afrekenen invullen)

Stap 5: Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen. Onder Exchange > Basic zoek je naar ADA om Cardano te kunnen kopen met Bitcoin!

Wat is Cardano?

Cardano is een openbaar gedecentraliseerde blockchain en crypto valuta dat volledig open source is. Het is momenteel in de ontwikkeling om een smart contract platform te worden met meer geavanceerde features dan voorgaande smart contract platformen zoals Ethereum of Ark. Volgens de makers is het ook het eerste blockchain platform dat is ontstaan uit een wetenschappelijke filosofie en een onderzoeksgebaseerde aanpak heeft. Het team van ontwikkelaars bestaat uit een groot en globaal collectief van expert ingenieurs en onderzoekers.

Cardano gebruikt een nieuw soort Proof of Stake (PoS) algoritme genaamd Ouroboros. Deze bepaalt hoe individuele nodes een consensus bereiken in het netwerk. Naar eigen zeggen is dit het eerste en enige Proof of Stake protocol dat wetenschappelijk bewezen beveiliging heeft. Verder heeft het project een focus op de privacy van de gebruiker en is het open-source en vrij van patenten.

Cardano wallet

Er is een wallet beschikbaar voor ADA genaamd Daedalus. Deze is gecreëerd door IOHK met een sterke focus op veiligheid en geavanceerde cryptografie. In de toekomst zal Daedalus ook andere crypto valuta ondersteunen zoals Bitcoin, Ethereum Classic en vele anderen.

Google trends

Twitter nieuws