CLEARPOLL, EEN BLOCKCHAIN PLATFORM VOOR PUBLIEKE POLLS.

Nu ClearPoll (POLL) kopen bij Kucoin

Ga direct naar Binance!

WAT IS CLEARPOLL (POLL)?

De naam Clearpoll zegt het eigenlijk al. Op dit blockchain netwerk kunnen diverse polls gehouden worden om de publieke opinie te toetsen. Over uiteenlopende onderwerpen kunnen hier vragenlijsten op gezet worden. De data wordt opgeslagen op de blockchain en vervolgens inzichtelijk voor de gebruikers van ClearPoll. De motivatie voor het oprichten van dit blockchain netwerk is de manipulatie dat zo vaak is opgemerkt bij dergelijke polls. Allemaal vanwege de politieke, sociale en bedrijfscultuur en hun persoonlijke belangen. Steeds meer is er behoefte aan een manier waarop polls uitgevoerd kunnen worden, zonder dat deze gevoelig zijn voor fraude.

Met ClearPoll streef je naar een goede rapportage van de uitslagen, zodat het publiek een duidelijk beeld heeft van wat leeft in de samenleving. Door de accurate bevindingen kun je beslissingen maken, op basis van eerlijke uitslagen. Bij ClearPoll hebben meer mensen toegang om deel te nemen of een poll op te starten. Alles kan bereikt worden via een app. Polls kunnen hierop gezet worden en mensen kunnen stemmen op hun favoriete onderwerpen.

Naast dat meer stemmen opgeleverd worden, neemt de betrokkenheid voor deelnemers toe. Op transparante wijze worden stemmen verzameld over de onderwerpen, zonder dat een persoon, partij of onderneming daar grote belangen bij heeft. Door polls op te stellen en deze via ClearPoll open te stellen, ontvangen deelnemers cryptocurrencies als beloning. ClearPoll gebruikt hiervoor de POLL tokens als beloning en ruilmiddel.

WAAR KOOP IK CLEARPOLL (POLL)?

Op de website van ClearPoll wordt duidelijk weergegeven hoe je aan POLL kan komen. Exchanges waar POLL te kopen is, zijn Kucoin, Cryptopia en Coinbene. De POLL is hier te kopen met Bitcoins. Het is dus wel noodzakelijk dat je in bezit bent van deze cryptomunt. Vaak is dat makkelijk bij de exchanges te doen.

Als je nog niet aangemeld bent bij een van deze exchanges, dan moet je eerst een account aanmaken. Vaak is het dan verplicht je account aan te vullen met cryptomunten. Kies in dit geval voor de Bitcoin om vervolgens je account te vullen met de POLL.

WAAR VERKOOP IK CLEARPOLL (POLL)?

Naast kopen zijn de genoemde exchanges ook geschikt voor de verkoop van POLL. Kucoin, Cryptopia en Coinbene zijn al genoemd. POLL is  ook te verkopen via HitBTC, Idex en Yobit. Bij Kucoin kan je ook de POLL verkopen voor Bitcoin en Ethereum. Bij HitBTC, Cryptopia en Yobit alleen voor de Bitcoin en bij Idex alleen voor Ethereum.

Mocht je voldoende POLL hebben, dan is het dus perfect om jouw investeringen in cryptomunten uit te breiden. Verkoop jouw POLL voor Bitcoin en Ethereum en zoek een andere cryptocoin binnen de exchange om in te investeren. Bij handelen in POLL is wel een geschikte wallet nodig. Wallets die hiervoor worden aangeraden zijn Ledger Wallet, Trezor en de MyEtherWallet.

WAAROM INVESTEREN IN CLEARPOLL (POLL)?

ClearPoll is duidelijk een serieus initiatief die het verzamelen van publieke vragenlijsten volledig vernieuwd. Op ClearPoll is een uitgebreid ecosysteem gebouwd aan de hand van de blockchain technologie, om polls een nieuw platform te geven. Polls moeten hiermee de betrouwbaarheid terugwinnen, die juist verloren is gegaan de afgelopen jaren. Het ecosysteem van ClearPoll is al behoorlijk vormgegeven door middel van de beschikbare app voor Android en iOS.

Verder hebben ze met POLL token een goed ruilmiddel aangemaakt, om de betrokkenen bij ClearPoll gepast te belonen en te motiveren voor hun inzet. ClearPoll geeft duidelijke informatie over de aanschaf van de POLL. Op de website staan verwijzingen naar de exchanges waar POLL te kopen is. In allerlei opzichten is duidelijk dat ClearPoll werkt aan een inzichtelijk en toegankelijk POLL systeem.

Nu ClearPoll (POLL) kopen bij Kucoin

Ga direct naar Binance!