CoinDash

Profiteer nu tijdelijk van de EUR & TRY Zero Maker Fee Promotion op Binance. De actie loopt tot en met 31 maart 2021

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
CoinDash omschrijving

Op deze pagina lees je over CoinDash Kopen, CoinDash Koers en Wat is CoinDash?

CDT CoinDash kopen

coindash kopenDe exchange met het hoogste volume voor CoinDash is Binance. Dit is een snelgroeiende en hoog gewaardeerde exchange die, in tegenstelling tot vele andere exchanges, weinig problemen heeft gekend en wordt daarom aanbevolen voor het kopen van CoinDash. Meer informatie over Binance vind je op de review pagina. Hoe je dit kan doen wordt uitgelegd in de volgende stappen:

Euro’s omzetten naar CDT

In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe je via iDeal of creditcard gemakkelijk en veilig CoinDash kan kopen. Hiervoor zal je eerst een account aan moeten maken op Binance en vervolgens via een andere dienst hier Bitcoin op storten om dit vervolgens om te zetten in CDT.

Stap 1: exchange account aanmaken

Maak eerst een account aan op Binance:

Ga direct naar Binance
Tip: maak eenvoudig account aan via bovenstaande link op je mobiel!

  • Vind op Binance je “gewone” Bitcoin (BTC) ontvangstadres. Deze kan je vinden onder het menu item “Funds” > “Deposit Withdrawals”. Vind in deze lijst BTC Bitcoin en klik op “Deposit”. Hier krijg je een het ontvangstadres. Sla dit adres op, deze heb je nodig voor de volgende stap.

CDT CoinDash kopen

  • In deze stap koop je Bitcoin om vervolgens naar Binance te sturen. Dit kan via iDeal (met LiteBit) of via creditcard (met Coinbase).

Stap 2: Bitcoin kopen en naar exchange verzenden

Koop Bitcoin met iDeal op LiteBit
+ Nederlands bedrijf + iDeal betaling + 50+ coins beschikbaar

Na het aanschaffen van Bitcoin op LiteBit kan je hier direct je ontvangstadres invullen van de vorige stap. Als je het adres hebt ingevuld zal LiteBit een melding geven: “Super! Dit lijkt ons een geldig wallet adres”. Mocht je nog ergens over twijfelen heeft LiteBit telefonisch support op doordeweekse dagen.
litebit bitcoin gold

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
+ Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

Als je Bitcoin wil kopen met creditcard of bankoverschrijving kan dit via Coinbase. Met de huidige actie krijg je ook nog €8,- korting bij aankoop van €85 of meer. Het aanschaffen van coins op Coinbase is zeer gebruiksvriendelijk. Zodra je Bitcoin op je account hebt staan kan je deze naar Binance sturen bij “Accounts”, dan “BTC Wallet” en vervolgens “Verzenden”. Als je hier je Binance ontvangstadres invult van de vorige stap zal Coinbase het binnen enkele uren overmaken.

Stap 3: CoinDash kopen met Bitcoin

  • Binnen enkele uren zal je BTC op Binance staan en kan je er CDT mee kopen. Onder het tabje “Exchange” ga je op zoek naar CDT/BTC en vul je in hoeveel je wil kopen. Bij het kopen kan je het tabje “Market” selecteren, vul hier in hoeveel BTC je wil spenderen en Binance koop vervolgens CDT voor de huidige marktprijs.

Wat is CoinDash?

CoinDash is een crypto valuta die bestaat sinds augustus 2017. De CoinDash website zegt het volgende:

CoinDash is een crypto-gebaseerd sociaal handelsplatform. Krijg inzicht in je crypto portfolio. Vergelijk het met de markt en met andere handelaren. Volg de best presterende handelaren en investeer zoals hun door de handelsideeën te kopiëren. Ontdek nieuwe mogelijkheden en tools: ICO dashboard, geautomatiseerd investeren en meer…

Er is ook een BETA app beschikbaar die je kan uitproberen. De app is gebaseerd op data uit de exchanges Poloniex en HitBTC. Verder is CoinDash een ERC-20 token gebaseerd op het Ethereum protocol.