Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Asch

Asch (XAS) is een gedecentraliseerd platform waarop ontwikkelaars applicaties kunnen maken op basis van JavaScript en sidechain-technologie. Het idee achter Asch is om het leven van de ontwikkelaar makkelijker te maken. In feite biedt Asch een zogenaamd plug and play ecosysteem voor ontwikkelaars om hun applicaties te gebruiken en in een uitgebreide store aan gebruikers aan te bieden. Asch is meer gericht op de ontwikkelaar dan op de gebruiker van de applicaties in kwestie, omdat de filosofie van de makers achter het platform is dat het aantrekken van steeds meer developers ook gaat leiden tot een snellere ontwikkeling van het platform.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Asch converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Wat is Asch?

Asch is een platform met een multi-chain architectuur waar meerdere industrieën gebruik van kunnen maken. Het is een netwerk waar veel developers van gebruik maken om applicaties met de blockchain technologie te ontwikkelen. Kernbegrippen die bij Asch centraal zijn, zijn veiligheid, efficiëntie, flexibiliteit en lage kosten. Veiligheid en efficiëntie zijn essentiële eigenschappen voor deze technologie. Gebruikers van het blockchain netwerk verwachten een hoge mate van veiligheid en gebruikersgemak.

Door middel van DPoS en PBFT mechanismes worden fouten voorkomen en stabiliteit gewaarborgd. Door optimalisatie toepassingen als data fragmentatie en parallelle verwerking wordt data nog efficiënter verwerkt op het netwerk. Dit zijn nog maar een paar toepassingen die ervoor zorgen dat developers makkelijker nieuwe creaties kunnen maken voor het blockchain netwerk. Het is al door veel developers ontdekt en er wordt al veelvuldig gebruik van gemaakt.

Het is een open platform waar iedereen aan deel kan nemen. Ongeacht uit welk land je komt en voor welke branche de applicatie bedoeld is. Binnen de cryptocurrency-markt wordt de token van Asch verhandeld onder de naam en afkorting XAS. Op de website van Asch zijn twee soorten wallets aan te schaffen, de online wallet en de USB wallet. De USB-wallet is te downloaden op computers met het besturingssysteem WindowS, Ubuntu en MacOS.

Waar koop ik Asch?

De token van Asch wordt uitgedeeld aan de deelnemers van Asch. Dit geldt voor de gebruikers van Asch, de schrijvers van Asch en de developers van Asch. Ook als je geen deelnemer bent van Asch, kan je toch aan deze tokens komen. Op de website van Asch is veel informatie te lezen over de koop en verkoop van Asch.

Zo is er een lijst beschikbaar van alle exchanges waar Asch op verhandeld wordt. Dit zijn onder meer de exchanges OKEx, Bit-z, Kucoin, B-i.top, OEX en CoinEgg. Het handigste is XAS te kopen voor andere cryptomunten als Bitcoin, Ethereum, NEO en ONT. Per exchange zijn er weer andere cryptomunten waarvoor je de XAS kan kopen, maar over het algemeen zijn dat de Bitcoin en de Ethereum.

Waar verkoop ik Asch?

Het verkopen van Asch verloopt via dezelfde exchanges als de koop. Wanneer je een token als Asch bezit, dan is dat een mooi begin voor verdere investeringen in andere cryptomunten. Het geldt echter niet dat je alle cryptomunten kan kopen voor de XAS. Daarom is het ideaal om munten als Bitcoin of Ethereum in te ruilen voor de Asch. Met Bitcoins en Ethereum in je wallet kan je vervolgens iedere cryptocoin kopen die op de exchanges wordt aangeboden.

Asch bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Waarom investeren in Asch?

Begin jouw investering met Asch. Het is ten eerste een breed platform die een bijdrage wilt leveren aan de blockchain technologie. Dankzij hun applicaties hebben meerdere developers de mogelijkheid de blockchains toe te passen volgens hun eigen ideeën. Er zit veel technologie en innovatie achter dit platform.

Doordat meerdere deskundigen samen kunnen werken via Asch, kan dit nog meer betekenen voor de toekomst van blockchains. Op de website wordt duidelijk aangegeven bij welke exchanges de XAS aan te schaffen is. Het is niet beschikbaar op de meeste bekende exchanges, maar het is duidelijk aanwezig binnen de cryptocurrency markt via de grote exchanges als Kucoin en Coinegg.

Betrouwbare exchanges