Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Bytom

Bytom (BTM) wordt gebruik als protocol voor digitale activa die men ‘atomic assets’ noemt. Het Chinese project werkt aan een blockchain platform waarop verschillende soorten activa verenigd kunnen worden: effecten, obligaties, dividenden, bevelschriften en vrijwel elke andere activa. Zo wordt er een infrastructuur gelegd voor het ‘internet of assets’. In de toekomst hoopt men dat alle financiële applicaties van zowel instituties en individuen op de Bytom blockchain gebouwd kunnen worden.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Bytom converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Bytom Koers

Bytom kwam precies op de markt toen Bitcoin een grote piek beleefde in begin 2018 en liftte daar gelijkt fors op mee. Na het inzakken van de markt toonde Bytom in tegenstelling tot veel altcoins opvallende incidentele oplevingen. De nieuwe opleving van de markt in begin 2021 lijkt echter maar beperkt effect te hebben op de koers van Bytom, wat suggereert dat Bytom een eigen leven leidt.

Bytom bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wat is Bytom?

Bytom is vanaf 2017 door een Chinees team ontwikkeld als een netwerk waar aandelen, obligaties en andere effecten en activa in een digitale tegenhanger omgezet kunnen worden. Dankzij de blockchain-technologie zijn ze daardoor veiliger. Gebruikers kunnen in het Bytom-netwerk slimme contracten creëren die bijvoorbeeld tokens en andere digitale activa uitgeven, maar ook contracten creëren of dividenden uitkeren. Er wordt gebruik gemaakt van drie lagen: de applicatie-laag, de contract-laag en de gegevensoverdracht-laag.

Bytom Blockchain

Waarom je Bytom wilt kopen

Bytom is een platform dat nog volop in ontwikkeling is. Op de roadmap staan nog vele productinnovaties die uitkomsten kunnen bieden voor transacties van activa. Daarnaast gaat Bytom steeds meer samenwerkingen aan, omdat het in steeds meer markten actief is. Hierdoor voorzien analisten een significante koersstijging voor Bytom in de komende jaren.

Product Updates bytom

Waar koop je Bytom?

Je koopt de BTM tokens van Bytom op een exchange waar met BTM gehandeld wordt, zoals op Huobi en OKEx. Om Bytom te kunnen kopen en verkopen, moet je eerst een account aanmaken en vervolgens geld storten met behulp van betaalsystemen als iDeal, bankoverschrijving, PayPal of creditcard. Vervolgens moet je Bitcoin of Ethereum kopen om BTM te kunnen kopen.

Bytom bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Kenmerken Bytom

Een aantal kenmerken van Bytom zijn onderscheidend te noemen:

Aparte handtekening voor afzonderlijke transacties

Voor de garantie van de beveiliging van activa maakt het Bytom platform voor het uitvoeren van alle transacties een afzonderlijke handtekening aan.

ODIN (Open Data Index Name)

In tegenstelling tot andere identificatieoplossingen die op blockchain gebaseerd zijn, maakt Bytom gebruik van ODIN, dat blockchain-hoogte gebruikt als naamgevingsstandaard voor de naamgeving van activa. ODIN ondersteunt ook andere blockchains.

UTXO-model

Bytom maakt gebruik van een UTXO-model om het mogelijk te maken om meerdere transacties tegelijkertijd te verifiëren.

Bytom Wallet

Als je je Bytom wilt bewaren als langetermijninvestering, kun je ze opslaan in een wallet. Dat kan in online wallets als MetaMask, Trust Wallet of MyEtherWallet. Een hardware wallet als Ledger of Trezor is een veiliger alternatief, omdat deze niet constant in contact met het internet staat.

Trust wallet bytom

Betrouwbare exchanges