Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Cindicator

Cindicator is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum protocol die actief is sinds oktober 2017.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Cindicator converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Cindicator koers

Bekijk hierboven de laatste koers van Cindicator

Wat is Cindicator?

Cindicator is hybride intelligentie voor effectieve activa management.

26.000 gedecentraliseerde financiële analisten versterkt door kunstmatige intelligentie.

Zoals in onderstaande afbeelding wordt vermeld is Cindicator een gedecentraliseerd ecosysteem. Het is dus een platform waar je kan inloggen en direct kan beginnen met het maken van gezamenlijke voorspellingen. Momenteel wordt het voornamelijk gebruikt voor het maken van voorspellingen van cryptovaluta, grondstoffen en aandelen. Er verschijnt bijvoorbeeld een stelling of Ripple binnen een maand zal stijgen met 50%. Op een schaal van 1-100% kan je dan beoordelen wat jij denkt dat de waarschijnlijkheid is dat dit gaat gebeuren. Na een vaste tijd zullen de voorspellingen samen worden gevoegd en krijg je een collectieve voorspelling.

De CND tokens zullen voornamelijk gebruikt worden voor het gebruiken van het platform, of ‘utility tokens’. Hoe meer tokens je bezit, hoe meer rechten je hebt op het platform. Elk kwartaal worden de tokens van je teruggekocht voor de dan geldende marktprijs. Ook worden de tokens gebruikt voor het belonen van gebruikers en het stimuleren van het maken van voorspellingen. Gebieden waar CND van toepassing kan zijn is economie, financiën, kunst, politiek, sport, business, technologie en wetenschapsmarkten.

Wat Is Cindicator

Cindicator uitleg video

Onderstaande video legt uit wat Cindicator is en hoe het de wereld gaat/kan veranderen.

CND - Cindicator kopen

Cindicator coins of tokens kan je eenvoudig kopen op de exchange Bitvavo. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta

Cindicator bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!