Cindicator

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Cindicator converter
Cindicator omschrijving

Cindicator CND kopen
Op deze pagina:

CND – Cindicator Koers

CND – Cindicator kopen

Cindicator coins of tokens kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder FundsDeposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit CND->BTC CND adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld en het koop proces duurt niet lang.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
(Bij een besteding van €85 of meer)

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

iDeal: de meest snelle en eenvoudige dienst waar je Bitcoin kan kopen met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je direct je BTC ontvangstadres van stap 2 invullen.

Als je Bitcoin op Coinbase hebt gekocht kan je deze naar Binance versturen door naar Accounts te gaan en vervolgens klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je ontvangstadres in van Stap 2.

Coinbase Ethereum uitnodiging

Aanmelden bij Coinbase

bitcoin kopen met ideal

Bitcoin kopen op LiteBit

Stap 4: CND handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar CND om Cindicator te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je CND weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Cindicator?

Cindicator is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum protocol die actief is sinds oktober 2017.

Cindicator is hybride intelligentie voor effectieve activa management.

26.000 gedecentraliseerde financiële analisten versterkt door kunstmatige intelligentie.

Zoals in onderstaande afbeelding wordt vermeld is Cindicator een gedecentraliseerd ecosysteem. Het is dus een platform waar je kan inloggen en direct kan beginnen met het maken van gezamenlijke voorspellingen. Momenteel wordt het voornamelijk gebruikt voor het maken van voorspellingen van cryptovaluta, grondstoffen en aandelen. Er verschijnt bijvoorbeeld een stelling of Ripple binnen een maand zal stijgen met 50%. Op een schaal van 1-100% kan je dan beoordelen wat jij denkt dat de waarschijnlijkheid is dat dit gaat gebeuren. Na een vaste tijd zullen de voorspellingen samen worden gevoegd en krijg je een collectieve voorspelling.

De CND tokens zullen voornamelijk gebruikt worden voor het gebruiken van het platform, of ‘utility tokens’. Hoe meer tokens je bezit, hoe meer rechten je hebt op het platform. Elk kwartaal worden de tokens van je teruggekocht voor de dan geldende marktprijs. Ook worden de tokens gebruikt voor het belonen van gebruikers en het stimuleren van het maken van voorspellingen. Gebieden waar CND van toepassing kan zijn is economie, financiën, kunst, politiek, sport, business, technologie en wetenschapsmarkten.

Wat Is Cindicator

Cindicator uitleg video

Onderstaande video legt uit wat Cindicator is en hoe het de wereld gaat/kan veranderen.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Cindicator”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.