Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Compound Coin

Compound Coin is een crypto die een aantrekkelijke stakingsbeloning biedt aan houders. Je zou de coin dus kunnen kopen om op termijn je cryptovermogen te verhogen. C-Patex is een exchange waar je Compound Coin kunt kopen. Het is belangrijk om te weten dat Compound Coin geen relatie heeft met het Compound DeFi-platform, ondanks dat ze beide de afkorting COMP gebruiken.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Compound Coin converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Compound Coin Koers

Bij de introductie in augustus 2018 had COMP een waarde van €0,000035. Intussen is de prijs naar minder dan €0,0000001 gedaald (december 2021). In deze periode vertoonde de grafiek van Compact Coin toch enkele verrassende pieken. Zo schoot de prijs op 1 februari 2021 voor één dag omhoog naar een waarde van €0,0027.

Compound Coin bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wat is Compound Coin?

Compound Coin is in 2018 voortgekomen uit de ‘gestorven’ crypto UKCoin. Acht houders van deze munt hebben Compound Coin ontwikkeld en alle UKCoin-bezitters de nieuwe coin aangeboden in een 1-1 swap. De belangrijkste functie van Compound Coin is niet de overdracht van waarde, maar groei van het cryptovermogen. Het staken van de coin is daarvoor het instrument. Voor de eerste 500.000 COMP-blokken gold een APR tot maar liefst 250 procent.

Momenteel ontvangen houders op jaarbasis 7,8 procent rente voor het inzetten van hun coins binnen het PoS-mechanisme (Proof of Stake). De huidige voorraad Compact Coin is 54.281.727.831, waarvan meer dan 53 miljard COMP verhandelbaar is.

Waarom je Compound Coin wilt kopen

De APR voor het staken van je Compound Coins is best aantrekkelijk. COMP kopen kan dus leiden tot een passieve verhoging van je kapitaal. Momenteel zijn er echter niet zo veel transacties met deze cryptovaluta en vertoont de koers een op termijn dalende trend. Afgezet tegen de huidige koers (december 2021) is de totale voorraad COMP ongeveer €5.000 waard. Maar dit kan in de toekomst veranderen. Compound Coin kopen voor actieve daghandel kan ook winst opleveren, omdat de grafiek elke dag een andere koers laat zien.

Waar koop je Compound Coin?

C-Patex is een van de weinige exchanges waar je momenteel COMP crypto kunt kopen. Hier kun je echter niet met euro’s betalen, maar is COMP/DOGE het meest aangeboden handelspaar. Dogecoin kun je eenvoudig met een eurobetaling kopen op handelsplatformen als Bitvavo en Binance. Verplaats je DOGE vervolgens naar je account op de C-Patex exchange om een hoeveelheid Compound Coin te kopen.

Compound Coin bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Betrouwbare exchanges