Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Credits

Het project Credits (CS) is erop gericht om op basis van de Ethereum-blockchain protocollen voor nieuwe contracten te maken. Het onderscheidt zich door de snelle verwerking van transacties en de uitvoering van smart contracts, iets waarin andere blockchain-netwerken tekortschieten. De transactiekosten op Credits zijn laag, mede doordat Credits zich meer richt op protocollen die op andere wijze van de blockchains gebruikmaken dan op de ontwikkeling van blockchains zelf. Hierdoor kunnen protocollen op Credits maar liefst 1 miljoen transacties per seconde verwerken, en dat is geen overbodige luxe met de groei van de digitale economie. Credits heeft zelf een eigen interne cryptovaluta: CS.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Credits converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Credits (CS)?

Credits verwerkt het Ethereum blockchain voor het maken van nieuwe protocollen voor nieuwe contracten. Daarmee creëren ze ook de eigen interne cryptovaluta. Op de markt is deze cryptomunt bekend als de CS. Credits is onderscheidend op het gebeid van de snelle verwerking van transacties en de uitvoering van deze slimme contracten. Hierin schieten andere blockchain netwerken tekort. Met de technologie van Credit kunnen protocollen maar liefst 1 miljoen transacties per seconde verwerken. Allemaal tegen lage transactiekosten. Credits richt zich meer op de protocollen en minder op de ontwikkeling van de blockchains.

Het is een nieuwe benadering in het gebruik van de bestaande blockchains. Tevens draagt het bij aan de noodzaak voor nieuwe ontwikkelingen, die bijdragen aan een snellere verwerking van transacties en registraties. Blockchains worden de afgelopen tijd steeds meer gebruikt, maar dat geeft ook een overbelasting op de blockchains. Verwerking gaat steeds trager.

Het is een zorg die bestaat binnen de digitale handelsmarkt en benadrukt wordt dat er nieuwe technologieën ontwikkeld moeten worden. Hier werkt Credits duidelijk aan met de creatie van protocollen die op andere wijze gebruik maken van de blockchains. Een team van ontwikkelaars is druk bezig met de ontwikkeling van Credits protocol. Met de vergroting van de digitale economie is een netwerk als Credits zeker welkom.

Waar koop ik Credits (CS)?

Exchanges waar je de token van Credits kan kopen zijn Kucoin, Idex en Tidex. Wel heb je hiervoor al cryptomunten als Bitcoin en Ethereum nodig. Mocht je deze nog niet hebben, dan is het kopen van Bitcoin en Ethereum snel gedaan. Bij de genoemde exchanges zijn dit de voornaamste cryptomunten die te koop zijn voor Euro’s.

Als je een account aanmaakt bij een exchange als bijvoorbeeld Kucoin, dan wordt jou gevraagd deze aan te vullen met cryptomunten als Bitcoin en Ethereum. Je bent dan direct in bezit van gevraagde munten om Credits te kopen. Wanneer je nog een account moet aanmaken voor het kopen van Credits, bekijk dan goed welke exchange de meest gunstige wisselkoers heeft. Indien je in bezit bent van een van de cryptocoins, dan is het ook mogelijk via een platform als Coinswitch de geschikte exchange te selecteren voor het kopen van Credits.

Waar verkoop ik Credits?

Het verkopen van Credits gaat ook via de exchanges Kucoin, Idex en Tidex. Schaf voor handelen in Credits eerst een geschikte wallet aan. Hier kan je de munten in beheren die je hebt gekocht en tevens de munten waarvoor je de Credits gaat verkopen. Voorbeelden van wallets die geschikt zijn voor Credits zijn MetaMask, MyEtherWallet en de Ledger Nano.

Credits zelf biedt ook wallet aan. Voor het aanmaken van je account ontvang je een gratis private key. De wallet biedt de mogelijkheid voor het uitvoeren van transacties en een mooi overzicht van jouw huidige bezittingen.

Credits bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Credits?

Credits is helemaal ingericht op de digitale economie. Niet zo vreemd dus dat ze ook een mooie wallet aanbieden die gunstig is voor de transacties van de tokens. Je hoeft niets te installeren. Credits heeft een webversie ontworpen die alle mogelijkheden biedt voor het handelen in Credits. Door de vooruitstrevende blik op de financiële industrie is Credits een veelbelovend platform binnen de cryptocurrencies.

Het biedt stabiliteit en snelheid en dat zijn juist eigenschappen waar de cryptomarkt meer van nodig heeft. Om die reden is het investeren in Credits zeker een goede zet. Wel wordt gewaarschuwd voor een daling van de prijs. Houd deze dus goed in gaten op de exchanges om te bepalen of kopen of verkopen op dat moment gunstig is. Veel exchanges laten duidelijk de verwachte trend zien in tabellen en grafieken. Verdiep je hier goed in voordat je besluit te investeren in Credits.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!