Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

CyberMiles

Cybermiles, afgekort CMT, is een cryptovaluta voor het gebruik van “Smart contracts”.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
CyberMiles converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Cybermiles koers

Zie de laatste koers van Cybermiles

Wat is CyberMiles?

Cybermiles, afgekort als CMT, is een cryptomunt voor het toepassen van “Smart contracts”. Het is ontworpen om een betere en meer krachtig systeem te worden dan Ethereum. Het is geoptimaliseerd voor e-commerce applicaties. Het bevat een grote hoeveelheid templates voor commercie gerelateerde smart business contracts waardoor het gemakkelijk wordt voor gebruikers om business applicaties te maken. Op deze manier willen de makers een revolutie in gang brengen voor hoe commercie en marktplaatsen werken. Met CyberMiles zullen gebruikers van elkaar kunnen kopen met hetzelfde vertrouwen als dat ze nu van grote bedrijven of supermarkten bestellen.

Op de Cubermiles marktplaats kunnen consumer to consumer (C2C) transacties plaatsen, kan iedereen zijn eigen marktplaats opzetten, eigen community’s beheren in een peer-to-peer omgeven zonder tussenpartijen.

De ICO heeft plaatsgevonden eind 2017 en heeft 84.146 ETH opgehaald. De tokens zijn na 3 maanden verstuurd naar de privé investeerders op 5 maart 2018.

Cybermiles kopen

Cybermiles is momenteel slechts op één exchange beschikbaar die vanuit Nederland toegankelijk is en dat is Bitvavo. Dit is een vrij jonge exchange met goede recensies en is in korte tijd uitgegroeid tot een van populairste exchanges in Nederland.

CyberMiles bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Op Google trends zie je hoeveel interesse er is in de cryptovaluta Cybermiles.