CyberMiles

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
CyberMiles converter
CyberMiles omschrijving

Cybermiles Kopen
Op deze pagina:

CMT – CyberMiles Koers

CMT – CyberMiles kopen

Cybermiles is momenteel slechts op één exchange beschikbaar die vanuit Nederland toegankelijk is en dat is Binance. Dit is een vrij jonge exchange met goede recensies en is in korte tijd uitgegroeid tot een van grootste cryptobeurzen ter wereld. Meer informatie over Binance lees je hier. Op Binance kan je alleen cryptovaluta zoals Bitcoin kopen en je kan er dus geen Euro’s op storten. Als je dus je Euro’s wil omzetten naar CyberMiles heb je hier een andere dienst voor nodig om Bitcoin te kopen met iDeal of creditcard en vervolgens naar Binance te sturen om CMT te kunnen handelen. In de volgende stappen lees je hoe je dat kan doen:

Stap 1: maak een Binance account

Een account aanmaken kost slechts enkele minuten.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder FundsDeposits Withdrawals. Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit cmt->cmt address

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld en het koop proces duurt niet lang.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
(Bij een besteding van €85 of meer)

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

iDeal: de meest snelle en eenvoudige dienst waar je Bitcoin kan kopen met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je direct je BTC ontvangstadres van stap 2 invullen.

Als je Bitcoin op Coinbase hebt gekocht kan je deze naar Binance versturen door naar Accounts te gaan en vervolgens klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je ontvangstadres in van Stap 2.

Stap 4: CMT handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar CMT om CyberMiles te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je CMT weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

CMT CyberMiles kopen binance

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

cybermiles koers

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Wat is CyberMiles?

Cybermiles, afgekort CMT, is een cryptovaluta voor het gebruik van “Smart contracts”. Het is ontworpen om een betere en meer krachtig systeem te worden dan Ethereum. Het is geoptimaliseerd voor e-commerce applicaties. Het bevat een grote hoeveelheid templates voor commercie gerelateerde smart business contracts waardoor het gemakkelijk wordt voor gebruikers om business applicaties te maken. Op deze manier willen de makers een revolutie in gang brengen voor hoe commercie en marktplaatsen werken. Met CyberMiles zullen gebruikers van elkaar kunnen kopen met hetzelfde vertrouwen als dat ze nu van grote bedrijven of supermarkten bestellen.

Op de Cubermiles marktplaats kunnen consumer to consumer (C2C) transacties plaatsen, kan iedereen zijn eigen marktplaats opzetten, eigen community’s beheren in een peer-to-peer omgeven zonder tussenpartijen.

De ICO heeft plaatsgevonden eind 2017 en heeft 84.146 ETH opgehaald. De tokens zullen na 3 maanden worden verstuurd naar de privé investeerders op 5 maart 2018.

CyberMiles explainer video

Onderstaande video legt uit waarom het CyberMiles team denk dat CyberMiles beter is dan huidige smart contract platformen op het gebied van commercie.

Google trends