Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Enjin Coin

Enjin Coin (ENJ) is een cryptovaluta die je gebruikt voor de aanschaf van virtuele goederen binnen het gaming netwerk Enjin. Met bijna 19 miljoen geregistreerde gamers was Enjin in 2021 het grootste online gaming platform. Het streven is om ENJ-currency tot de standaard te maken voor de gehele gaming industrie. Ook buiten de gaming wereld is de coin populair. Enjin staat steevast in de top 100 van meest verhandelde valuta’s op grote exchanges als Binance, Coinbase en Bitvavo. ENJ / Enjin coin koop je dus makkelijk met euro’s en voor een veilige opslag zijn er uiteenlopende wallets te vinden. Op deze pagina lees je waar je de Enjin Coin kunt kopen, en check je de koersverloop van de coin.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Enjin Coin converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Enjin Coin Koers

Bekijk hier de koersverloop van Enjin Coin.

Wat is Enjin Coin?

De Enjin coin (ENJ) is een cryptocurrency dat in eerste instantie gebruikt kan worden voor games en virtuele economieën. Juist dit is een wereld waarbij investeringen gebruikt wordt. Nu is er werkelijk een cryptomunt die hiervoor gebruikt kan worden. Alle investeringen in de ENJ worden besteed aan de verdere ontwikkeling van de virtuele wereld. Games en andere virtuele creaties worden steeds geavanceerder. Ook de gebruikers vragen hier meer om. Hun verwachtingen en behoeften gaan verder.

Gamers en makers moeten hun best doen hierin bij te blijven. Dat vraagt om vernieuwde technologieën die aansluiten op de groeiende game-behoeften. Blockchains zijn onderdeel van het beheer van virtuele goederen. Gedecentraliseerde platformen zorgen voor het beheer, de distributie en handel van virtuele eigendommen. Bezittingen die gekocht en verkocht kunnen worden aan de hand van de Enjin coin.

Waar koop ik Enjin Coin?

Heb je goed naar de koers gekeken en vind je dit het juiste moment om een Enjin Coin te kopen? Dan kan je dat doen via een betrouwbare exchange. Niet alleen wordt het op meerdere plekken aangeboden, maar er zijn ook meerdere betaalmethoden beschikbaar. Zo kan je zelfs via iDeal betalen voor het kopen van Enjin coins. Bekijk wel wat de eisen zijn van de exchanges. Dat verschilt namelijk.

Voor de een heb je namelijk een wallet nodig en voor de andere niet. Andere exchanges verkopen de Enjin coin liever in ruil voor andere cryptomunten. Hiervoor heb je eerst andere cryptomunten nodig om jouw investering in de Enjin coin te doen.

Waar verkoop ik Enjin Coin?

Een plek om de Enjin coin te verkopen is eToro. Een bekende exchange waar de meest populaire cryptocoins verhandeld worden. Koop en verkoop wisselen elkaar hier af en ook de Enjin coin is hier inmiddels onderdeel van. Wanneer je eToro bezoekt, dan zie je in eerste instantie de bekendste cryptomunten. Zoek naar de Enjin coin en je vindt de meest recente koersen en kan zodoende een goed koopmoment bepalen.

De nieuwste prijs staat genoteerd, daarnaast het percentage van de ontwikkeling over een uur, over 24 uur en over 7 dagen. Ook wordt de marktkapitalisatie aangegeven, het volume, het beschikbare aanbod en de ranking van de munt. Verkopers en kopers krijgen alle informatie om hun handel zo geïnformeerd mogelijk uit te voeren. Hoewel de Enjin coin nog niet hoog staat in de ranking, is het een munt die in beweging is. Kortom, Enjin coin is een interessant munt om in te gaten te houden voor het kopen en verkopen.

Enjin Coin bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wat belooft de Enjin Coin?

Met de Enjin coin (ENJ) worden games en de rest van de virtuele wereld meegetrokken in de ontwikkelingen van blockchains en smart contracts. Een digitale technologie waar gamers niet bij over het hoofd gezien worden en daar zorgt Enjin voor. Door de Enjin coin als investeermiddel in te zetten, kan het ENJ-platform uitgebreid en ontwikkeld worden.

Betrouwbare exchanges