Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

GokuMarket Credit

GokuMarkt Credit (GMC) is een cryptocurrency die thuishoort op de Chinese exchange GokuMarket. GMC kan onder meer worden ingezet ter voldoening van transactiekosten bij het kopen van crypto’s binnen het platform.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
GokuMarket Credit converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

GokuMarket Koers

De koers binnen de grafiek van GMC begon te lopen in 2020 vanaf een prijs van ongeveer 0,071 euro. Tot 2021 vertoonde de koers van deze crypto relatief weinig fluctuaties. In 2021 steeg de prijs meermaals naar hogere waardes van meer dan 0,50 euro.

GokuMarket Credit bij Bitvavo
8.7/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is GokuMarket Credit?

GokuMarket Credit (GMC) is een cryptocurrency die draait op Ethereum. Het dient als primair token binnen de handelsomgeving van GokuMarket. GokuMarket is een snelgroeiende crypto exchange uit Hong Kong die wereldwijd actief is en ook in Europa licenties heeft. Wanneer gebruikers via deze exchange cryptocurrencies of andere producten of diensten willen kopen, moeten zij transactiekosten betalen. De GMC coin kan worden ingezet om deze transactiekosten te voldoen. Daarnaast kun je GMC verhandelen.

Waarom je GokuMarket Credit wilt kopen

De meest voor de hand liggende reden om GMC coins te kopen, is dat je ze wilt gebruiken binnen de omgeving van GokuMarket. Je kunt GMC echter ook bij wijze van belegging kopen. Je speculeert dan op een toekomstig hogere prijs, zodat je wellicht wat winst kunt maken. Het is goed voorstelbaar dat de waarde van een GMC token zal stijgen naarmate het succes van de GokuMarket exchange toeneemt.

Waar koop je GokuMarket Credit?

GokuMarket Credit (GMC) kun je kopen bij een exchange, bijvoorbeeld GokuMarket zelf. Kies voor een exchange die goed bij je past en maak hier een account bij aan. GMC kun je vervolgens in veel gevallen kopen met fiatgeld (zoals de euro) met behulp van een creditcard of via een bankoverschrijving. Steeds meer exchanges ondersteunen iDeal.

GokuMarket Credit bij Bitvavo
8.7/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken GokuMarket Credit

De GokuMarket Credit (GMC) dient een functie binnen de exchange van GokuMarket.

Maximale uitgifte

In totaal bestaan er maximaal 50 miljoen GMC coins. Dankzij deze limiet behoudt de crypto enige exclusieve waarde, zodat de koers in de grafiek niet te ver daalt.

Ethereum

De GokuMarket Credit (GMC) is gebouwd op het publieke blockchain-netwerk van Ethereum. Ontwikkelaars krijgen bij Ethereum de mogelijkheid om hun eigen blockchain-toepassingen te bouwen. De GMC coin is een van die toepassingen.

Brede toepassing

GokuMarket is meer dan slechts een cryptocurrency exchange. Het is een innovatief platform dat het mogelijk maakt om veel zaken en diensten met cryptocurrencies te kopen. GMC is hierdoor als native token breed inzetbaar.

Investering

Je kunt GMC tokens kopen als een investering. Je ruilt je euro’s dan in tegen GMC, in de hoop dat de koers in de toekomst gaat stijgen. Je hebt echter geen garantie op winst.

GokuMarket Credit Wallet

Wanneer je van plan bent om GMC te kopen, is het verstandig om eens te kijken naar de wijze waarop je je tokens gaat opslaan. Je kunt kiezen voor een offline (cold) wallet voor maximale veiligheid, of voor een online exchange wallet voor gebruiksgemak.

Betrouwbare exchanges

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!