Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Hashshare

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Hashshare converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Hashshare omschrijving

Hshare Live Koers

Hoe kan ik Hshare/Hcash HSR kopen?

Momenteel (2017-09-08) kun je het slechts op enkele, voornamelijk Chinese, exchanges verkrijgen. Vanuit Nederland kan je de valuta op Binance. Helaas kan je hier niet direct euro’s op storten dus deze zal je moeten verkrijgen via een andere dienst zoals LiteBit. Zo ga je te werk:

1. Ga naar Binance en maak een account aan als je deze nog niet hebt.

Ga direct naar Binance

hshares hcash binance

2. Vind je Bitcoin wallet adres op Binance en sla deze op:

deposits withdrawal binance

Klik op de button Deposit bij Bitcoin (BTC) en kopieer het Bitcoin adres, deze heb je nodig voor de LiteBit transactie.

3. Ga naar LiteBit en koop Bitcoin met iDeal en verstuur ze direct naar Binance:

Vul bij “Ontvangstadres (wallet)” je Binance Bitcoin adres in en reken af met iDeal. Het kan een aantal uur duren voordat het daadwerkelijk is overgemaakt.

bitcoin kopen met ideal

4. Ga naar de sectie “Exchange” op Binance en koop Hshare met je Bitcoins.

hcash hshare

Wat is Hshare en Hcash

Hshares is de “Initial Coin Offering” (ICO) token voor de crypto valuta Hcash.  Zodra de Main Chain online komt zal een gelijke hoeveelheid Hcash worden verdeeld onder de houders van Hshares.

Hcash is een afkorting voor Hyper Cash. Het is een gedistribueerde ledger crypto valuta die gebruikmaakt van zowel blockchain maar ook blockless gebaseerde “Directed Acyclic Graph” (DAG) systemen. Net als Bitcoin (Cash) wordt Hcash gebruikt als betaalmiddel en niet voor het uitvoeren van Smart Contracts.

Ook zijn Hcash transacties anoniem en de transacties zijn in beide richtingen niet te traceren. Net als Ethereum is Hcash gebaseerd op een gecombineerde Proof-of-Work (PoW) en Proof-of-Stake (PoS) model. Dit wil zeggen dat je wordt beloond in de valuta door middel van minen (PoW) en door middel van het ter beschikking stellen van je Hshares (PoS).

Toepassingen voor Hcash zijn: betaalmiddel, financiële technologie, Internet of Things (IoT), Industrieel internet, Big Data en Artificial Intelligence (AI).

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!