Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Lunyr

Lunyr (uitspraak: Lunar) is een decentraal op blockchain gebaseerde encyclopedie. Binnen dit platform worden gebruikers beloond voor hun bijdragen. De beloning wordt uitbetaald in LUN coins. Lunyr is gebouwd op het netwerk van Ethereum en de makers willen hiermee een innovatieve bron van informatie op verschillende terreinen bieden. Zij hechten veel waarde aan unieke en diepgaande informatie. Je kunt het project zien als eens soort gedecentraliseerde Wikipedia.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Lunyr converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Lunyr Koers

De eerste koersbewegingen van Lunyr dateren van het voorjaar van 2017, na de Initial Coin Offering (ICO) die eindigde op 26 april 2017. Tot juli 2018 is er vervolgens veel volatiliteit. Sindsdien hangt de koers vrij stabiel (ruim) onder de €0,50.

Lunyr bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Lunyr?

Lunyr (LUN) is een op Ethereum gebaseerd platform om diepgaande en betrouwbare informatie te delen. Het wordt gepresenteerd als de ‘Blockchain-based Wikipedia’. De open bèta werd officieel geïntroduceerd op 30 januari 2018. Wanneer je een relevante bijdrage aan de informatie binnen het platform levert, word je beloond met LUN tokens. Onder bijdrage wordt verstaan: zelf informatie aanbieden of een artikel nakijken dat door een ander is geschreven. Lunyr richt zich hierbij alleen op betrouwbare en accurate informatie, het moet hiermee op verschillende terreinen het startpunt van het internet worden.

wat is Lunyr

Waarom je Lunyr wilt kopen

De wijze waarop Lunyr blockchaintechnologie inzet, is als innovatief te bestempelen. Daarnaast is de potentiële vraag naar betrouwbare informatie simpelweg erg groot. Zo trekt Wikipedia ongeveer 470 miljoen unieke bezoekers per maand. Er is echter een groot verschil tussen Lunyr en Wikipedia. Lunyr laat namelijk advertenties toe die kunnen worden gekocht met LUN tokens, terwijl Wikipedia zonder advertenties werkt. Dit maakt dat Lunyr veel meer financiële potentie heeft.

Waarom je Lunyr wilt kopen

Waar koop je Lunyr

De native token van Lunyr (LUN) koop je bij een cryptocurrency exchange. Dit is een (digitale) plek waar kopers en verkopers van cryptocurrencies samenkomen. Er bestaan veel verschillende exchanges. Een aantal bekende voorbeelden zijn Bitvavo, Binance en Kraken. Kies voor een exchange die goed bij je past. Kijk hierbij onder meer naar zaken als betrouwbaarheid, transactiekosten en klantenservice. Wanneer je een exchange hebt gevonden, maak je hierop een account aan en stort je daar geld op. Dat laatste kan in de meeste gevallen simpel en snel met iDEAL. Het kan ook met een bankoverschrijving. De verwerking hiervan kost meestal iets meer tijd. Staat het geld op je account? Dan kun je LUN tokens aanschaffen.

Lunyr bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Lunyr

Lunyr is een uniek cryptocurrency-project dat erop is gericht om een betrouwbaar en diepgaand informatieplatform te vormen.

ER20 standaard

Lunyr is volledig gebouwd op het open platform van Ethereum. Omdat Lunyt daarbij voldoet aan een aantal aanvullende voorwaarden op het gebied van veiligheid en volledigheid, is sprake van een ERC20 token. LUN tokens kunnen niet worden gemined.

Mogelijkheid tot adverteren

Binnen het platform van Lunyr kunnen met behulp van LUN tokens advertenties worden gekocht. Op dit vlak onderscheidt Lunyr zich wezenlijk van Wikipedia. Laatstgenoemde is namelijk geheel vrij van advertenties.

Actieve participatie voor tokens

Wanneer gebruikers van Lunyr tokens willen ontvangen, zullen zij actief in het project moeten participeren. Dit doen zij door zelf artikelen te schrijven of door artikelen van anderen achteraf te controleren op fouten en onwaarheden.

Investering

LUN tokens kunnen een interessante investering vormen. Het platform van Lunyr lijkt namelijk voldoende potentie te hebben en het is bovenal uniek. Onthoud daarbij echter wel dat investeren in cryptocurrencies gelijkstaat aan speculeren en dat je nooit zeker weet of de koers zal stijgen.

Lunyr Wallet

Wanneer je LUN tokens aanschaft als investering voor de lange termijn, is het verstandig om te overwegen op welke wijze je je tokens gaat opslaan. Je kunt kiezen uit twee soorten wallets: een hot wallet en een cold wallet. Bij een hot wallet worden je tokens opgeslagen in de cloud van de exchange of broker. In het geval van een cold wallet zet je je tokens op een fysiek apparaatje.

Lunyr Wallet

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!