Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Metaverse ETP

Metaverse is een decentraal platform, gebaseerd op blockchain-technologie, dat ook wel het Chinese alternatief voor Ethereum genoemd wordt. De bedoeling is om een web van Smart Properties te creëren en daarmee ook een open ecosysteem waarin digitale waarde vrij kan circuleren. ETP is de token die hierbij gebruikt wordt voor (transactie)vergoedingen, om waarde te meten en als onderpand.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Metaverse ETP converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Metaverse ETP Koers

Bij de koers van de Metaverse ETP is eigenlijk vooral een dalende trend waar te nemen. Aan het begin profiteerde de cryptocoin mee van de positieve stemming op de markt. Daarna maakte hij nog wel enkele oplevingen mee, maar die werden telkens minder groot.

Metaverse ETP bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wat is Metaverse ETP?

De Chinese makers achter Metaverse sorteren met hun platform voor op een verschuiving van het internet als informatiemodel naar een internet van waarde waarop op een andere manier financiële diensten worden aangeboden en transacties worden verwerkt. Dit willen ze faciliteren door identiteitsverificatiesystemen te verbeteren en door een wereldwijd netwerk van digitale activa, digitale identiteiten en waarde-tussenpersonen te creëren. Dit moet een alternatief worden voor Ethereum, waarbij het voornaamste verschil is dat Ethereum is gericht op slimme contracten en Metaverse op slimme activa. Op het platform worden kosten in rekening gebracht voor verschillen transacties in ETP. Dat is een utility-token dat ook gebruikt wordt als vergoeding voor ontwikkelaars en ‘mijnwerkers’ op het platform.

wat is Metaverse ETP

Waarom je Metaverse ETP wilt kopen

Metaverse is nog volop in ontwikkeling en heeft de zware taak om Ethereum te overtreffen. Het heeft echter potentieel, want een bedrijf als ZenGold digitaliseert al de waarde van fysiek goud op de Metaverse-blockchain. Daarnaast zijn er ook al een aantal Chinese bedrijven die al begonnen zijn platforms op Metaverse te bouwen. Metaverse ETP kan daarom zeker nog in waarde gaan stijgen.

Waar koop je Metaverse ETP?

Handelen in Metaverse ETP is mogelijk op verschillende exchanges, zoals Litebit en Coinbase. Wel moet je hiervoor eerst Bitcoins of Ethereum kopen, die je vervolgens kunt verhandelen tegen Metaverse ETP. Eerst moet je echter een account aanmaken en daar geld in storten. Dit kan doorgaans met iDeal, PayPal, creditcard of een bankoverschrijving.

waar Koop je Metaverse ETP

Metaverse ETP bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Kenmerken Metaverse ETP

Een aantal kenmerken onderscheidt Metaverse van andere crypto-platforms:

Slimme activa

Hoewel Metaverse veel overeenkomsten met Ethereum kent, onderscheidt het zich doordat het gericht is op slimme activa in plaats van slimme contracten.

Micro-inflatie

Als utility-token heeft de ETP geen waarde buiten het Metaverse-netwerk. Daarom mag hij niet onderhevig zijn aan inflatie. Omdat er desalniettemin altijd tokens verloren kunnen gaan, doordat eigenaren wachtwoorden vergeten, overlijden of simpelweg onzorgvuldig zijn, is in het economische model van ETP micro-inflatie ingebouwd die optreedt als er nieuwe ETP’s in omloop worden gebracht.

Metaverse ETP Wallet

Wil je Metaverse ETP kopen als een investering voor de langere termijn? Dan moet je je bezittingen kunnen opslaan in een elektronische wallet. Hiervoor kun je de eigen MyETPWallet van Metaverse gebruiken. Dit is vooralsnog de enige optie.

Betrouwbare exchanges