Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Moeda Loyalty Points

Moeda Loyalty Points (MDA) is onderdeel van een programma waaraan diverse organisaties kunnen deelnemen met uitzonderlijke projecten die aansluiten bij de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Deze UN Sustainable Development Goals zijn bedoeld om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid en onrecht, maar ook aan klimaatverandering. Ondernemers met projecten kunnen zich aanmelden, waarna het Moeda Seed Program de projecten selecteert die veilige en transparante investeringen bieden en aansluiten bij de doelstellingen. De Moeda Loyalty Points (MDA) worden gebruikt om in deze projecten te investeren. Dankzij blockchaintechnologie kunnen de betrokken partijen onderling handelen. Er komen dus geen bemiddelaars en handelaren aan te pas. Het resultaat is een betrouwbaar en veilig netwerk zonder extra kosten.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Moeda Loyalty Points converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Wat is Moeda Loyalty Points (MDA)?

De Moeda Loyalty Points komen tot stand door de samenwerking van meerdere ondernemers via het Moeda Seed Program. Een programma waar diverse organisaties aan kunnen deelnemen met uitzonderlijke projecten die aansluiten bij de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Deze staan internationaal bekend als de UN Sustainable Development Goals en zijn bedoeld om een einde te maken aan de extreme armoede, de ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Ondernemers die projecten hebben opgezet om bij te dragen aan het bereik van deze doelen, kunnen zich aanmelden bij Moeda.

Het is een financiering waar iedereen vanuit de hele wereld zich kan aansluiten. Vanuit Moeda worden de projecten geselecteerd die werkelijk veilige en transparante investeringen bieden en aansluiten bij de doelstellingen van Moeda. Doordat Moeda gebruik maakt van de blockchain technologie, vermijden zij daarmee de betrokkenheid van bemiddelaars en handelaren. Hierdoor kunnen de betrokken partijen onderling handelen. Dit zorgt voor een betrouwbaar en veilig netwerk zonder dat er extra kosten bij komen.

De samenwerking van diverse entrepreneurs en de blockchain technologie dragen bij aan de totstandkoming en het behoud van de Moeda Loyalty Points (MDA). Inmiddels zijn er al 20 miljoen MDA’s gemaakt en zijn er meer dan 19 miljoen verhandeld.

Waar koop ik Moeda Loyalty points?

Ondernemers die zich hebben aangemeld bij het Moeda Seed Program konden voorheen de MDA’s aanschaffen. Helaas is dat niet meer het geval en moeten ze via de cryptocurrency exchanges aangeschaft worden. Alleen door ze van een andere eigenaar over te kopen kan jij in bezit komen van de Moeda Loyalty Points. Exchanges die de MDA’s beschikbaar stellen zijn onder mee Binance, LBank, BKex, EtherDelta, Allcoin en Coinbene.

Verdiep je goed in de huidige waarden, condities en regelgeving voordat je werkelijk overgaat tot een koop. Koersen en waarden veranderen dagelijks en gedurende de dag. Kies jouw moment van koop zorgvuldig uit op basis van de beschikbare informatie. Zorg er wel voor dat je in bezit bent van andere cryptocurrencies waartegen je de MDA kan inruilen. Dit is allemaal eenvoudig te doen, ook via de exchanges waar MDA te koop is.

Waar verkoop ik Moeda Loyalty Points (MDA)?

Het verkopen van de Moeda Loyalty Points (MDA) verloopt via dezelfde exchanges als de aankoop ervan. Cryptocurrency exchanges zijn de uitgewezen plek om MDA te kopen en te verkopen. Ook bij het verkopen geldt weer dat u goed moet nagaan wat u voor uw MDA kan krijgen.

De waarde van uw MDA kan gedurende de dag wisselen. Controleer daarom goed wat de dagkoers is en of dit anders is bij andere exchanges. Exchanges die de verkoop van MDA’s mogelijk maken zijn onder meer Binance, LBank, BKex en EtherDelta.

Moeda Loyalty Points bij Bitvavo review
8.7/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Moeda Loyalty Points?

Met de aankoop of de verkoop van de Moeda Loyalty Points (MDA) draag jij bij aan het Moeda Seeds Program, oftewel het bereiken van de UN Sustainable Development Goals. Hoewel de cryptomunt niet de focus is van Moeda, is het wel een onderdeel ervan doordat zij werken met de blockchain technologie en op deze wijze meerdere ondernemers willen verbinden.

Duurzame projecten krijgen dankzij deze investeringen een kans om uitgewerkt te worden en bij te dragen om de gestelde VN duurzaamheidsdoelen te bereiken. Met name voor ondernemers die bij andere geldschieters geen kans maken, is Moeda Seeds Program een mogelijkheid om toch de projecten werkelijkheid te maken.

De Moeda Loyalty Points (MDA) zijn meer dan cryptocurrencies alleen, maar worden gebruikt om te investeren in mensen die zich hebben aangesloten bij de Moeda Seed Projects.

Betrouwbare exchanges

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!