Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

NAV

Nav Coin is een gedecentraliseerde crypto valuta gebaseerd op de meest recente versie van Bitcoin Core. Daarnaast maakt Nav Coid reeds gebruik van de Segregated Witness (SegWit) functionaliteit en heeft gebruiksvriendelijke wallets. De valuta heeft verder ook een focus op privacy en anonieme transacties. De transacties met NavTech technologie geven je de optie om je data en identiteit te beschermen bij je online aankopen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum

Bekijk de actuele koers van NAV crypto.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Nav Coin?

Net als de anonieme crypto valuta Verge heeft Nav Coin een relatief snelle transactie tijd en de transacties kunnen bevestigd worden binnen 30 seconden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een hybride Proof-of-Stake (PoS) en Proof-of-Work (PoW) model. Dit wil zeggen dat je coins kan verdienen door het te minen, maar ook word je beloond door enkel de valuta te bezitten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je wallet op “staking” mode te zetten en vervolgens kan je tot 5% op je investering verdienen. Hiervoor wordt aangeraden de Core wallet te gebruiken, welke je bovenstaande opties zal bieden.

Roadmap

Bovengenoemde wallet zal in de toekomst worden herbouwd om nieuwe technologieën te integreren en de wallet gebruiksvriendelijker te maken. Ook zal er meer focus worden gelegd op de anonimiteit van de transacties door het implementeren van NAVTech 2.0.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!