NAV

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
NAV omschrijving

NAV EUR Koers

Nav Coin Kopen met iDeal

LiteBit heeft tijdelijk registraties voor nieuwe gebruikers stopgezet. Nav is wel verkrijgbaar via Binance. Lees hier meer over Binance of maak direct een account  aan.

NAV Coin kan gemakkelijk gekocht worden met iDeal op LiteBit.

Creëer nu een account op LiteBit

  1. Maak een nieuwe account aan op LiteBit als je deze nog niet hebt
  2. Kies het symbool NAV in de lijst met crypto valuta
  3. Vul je in hoeveel je wil kopen en kies voor het gebruik van een eigen wallet adres of kies er een van LiteBit
  4. Rond de transactie af; onder “Wallet” zie je nu je NAV balans staan

wat is nav coin

Wat is Nav Coin?

Nav Coin is een gedecentraliseerde crypto valuta gebaseerd op de meest recente versie van Bitcoin Core. Daarnaast maakt Nav Coid reeds gebruik van de Segregated Witness (SegWit) functionaliteit en heeft gebruiksvriendelijke wallets. De valuta heeft verder ook een focus op privacy en anonieme transacties. De transacties met NavTech technologie geven je de optie om je data en identiteit te beschermen bij je online aankopen.

Net als de anonieme crypto valuta Verge heeft Nav Coin een relatief snelle transactie tijd en de transacties kunnen bevestigd worden binnen 30 seconden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een hybride Proof-of-Stake (PoS) en Proof-of-Work (PoW) model. Dit wil zeggen dat je coins kan verdienen door het te minen, maar ook word je beloond door enkel de valuta te bezitten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je wallet op “staking” mode te zetten en vervolgens kan je tot 5% op je investering verdienen. Hiervoor wordt aangeraden de Core wallet te gebruiken, welke je bovenstaande opties zal bieden.

Roadmap

Bovengenoemde wallet zal in de toekomst worden herbouwd om nieuwe technologieën te integreren en de wallet gebruiksvriendelijker te maken. Ook zal er meer focus worden gelegd op de anonimiteit van de transacties door het implementeren van NAVTech 2.0.

Bekijk hier de gehele roadmap ?

Op de officiële website vind je meer informatie zoals wallets, nieuws en een merchandise shop.

Zoekvolume

Het zoekvolume naar een specifieke valuta geeft vaak aan dat er prijs actie gaande is. Bekijk in de onderstaande grafiek wat de laatste trend is over de periode van een jaar.