Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Raiden Network Token

Het Raiden Network is een off-chain uitbreiding op de Ethereum blockchain. Dit zorgt voor een verbazingwekkende verhoging van de transactiesnelheid, zodat betalingen met Raiden Network Tokens (RDN) binnen een fractie van een seconde worden gevalideerd. RDN ondersteunt naast microbetalingen ook andere gedecentraliseerde uitwisselingen, zoals M2M-markten en API-toepassingen. Je kunt ook overwegen om de Raiden Network Token te kopen als crypto belegging: in 2021 had de coin een return on investment van meer dan 20 procent. RDN vind je bij bekende handelsbeurzen als Binance, Gate.io en Bitvavo.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Raiden Network Token converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Wat is Raiden Network?

Met behulp van het Raiden Network worden de transacties van Ethereum sneller uitgevoerd. Kort gezegd worden de transacties geleid via een weg buiten de blockchain om. Het eindresultaat van de transactie komt wel in de Ethereum blockchain terecht. Hiermee is het Raiden Network een toevoeging aan het Ethereum Netwerk.

Met dit netwerk zijn meerdere nodes met elkaar in verbinding. Deze interactie is bevorderlijk voor de snelheid waar dit netwerk zo bekend om is. In het verlengde is de RDN token ontwikkeld. Een cryptomunt gebaseerd op Ethereum en ontwikkeld voor microbetalingen. Het vooruitzicht is in de toekomst RDN toe te passen in het gehele Raiden Network.

Waar koop ik RDN?

De RDN token is te koop op verschillende exchanges. Dat kan in ruil voor andere cryptocurrencies als Bitcoin en Ethereum. Exchanges waar de RDN wordt ingewisseld zijn Binance, Bithumb en Huobi. Zorg ervoor dat je in bezit bent van een wallet die jouw RDN tokens kan opslaan.

Door meer RDN tokens daarin op te slaan, kan jij steeds meer onderdeel worden van het Raiden Network. Vaak wordt dit op de exchanges aan je gevraagd. Met een wallet is het gebruik van de exchange nou eenmaal handiger.

Raiden Network Token bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Hoe vinden de betalingen voor RDN plaats?

Hoe je betaalt voor de RDN tokens verschilt per exchange. Bij allemaal wissel je verschillende cryptomunten in. Dat is de meest gangbare manier, aangezien het gaat om de handel in cryptomunten. Met name de beginners zullen minder snel gebruik maken van de handel, omdat zij het aantal cryptomunten nog moeten opsparen. In dat geval hebben sommige exchanges als AnyCoinDirect nog de optie om munten met iDeal te betalen.

De exchange Coinbase biedt betalingen met creditcard of geld aan in ruil voor cryptomunten. Bij beide exchanges gaat het om cryptocurrencies als Bitcoin of Ethereum die op deze manier te betalen zijn. Wanneer je deze voldoende hebt opgespaard, dan kan je jouw aantal RDN tokens verhogen.

Hoe vindt het omwisselen van cryptomunten voor RDN plaats?

Het omwisselen kan gebeuren in de betreffende exchange als Binance of Coinbase. Omwisselen in RDN wordt aangegeven als RDN/BTC of BTC/RDN in geval van Bitcoins. Deze weergaven worden currency pairs genoemd. Afhankelijk van de exchange klik je de optie aan waarmee je de RDN kan kopen. Controleer de prijs die je moet betalen voor de RDN en bereken de hoeveelheid die voor jou van toepassing.

Aan de hand van de koers voor RDN en de in te wisselen cryptomunten wordt de prijs vastgesteld. Deze geef je nog aan in het scherm die bestemd is voor het inwisselen. Jouw opgegeven gegevens vormen de order die geplaatst wordt. Het is nog makkelijk op basis van de huidige prijs het aantal RDN tokens op te geven die jij wilt kopen. De totale prijs wordt dan voor jou uitgerekend.

Wat kan je met RDN Tokens?

Wanneer jij eenmaal in bezit bent van RDN Tokens, dan heb jij daarmee toegang tot het Raiden Network. Daarmee maak jij gebruik van het snelle netwerk en de microbetalingen waar dit netwerk bekend om is.

Betrouwbare exchanges