Time New Bank

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Time New Bank converter
Time New Bank omschrijving

Time New Bank kopen
Op deze pagina:

TNB – Time New Bank kopen

Time New Bank tokens zijn sinds december 2017 beschikbaar op Binance. Dit is een van de grootste grootste exchanges ter wereld en fungeert ook als “springplank” voor nieuwe maar veelbelovende cryptovaluta zoals TNB. Om deze tokens te kunnen kopen met Euro’s, zal je eerst via een andere dienst Bitcoin moeten kopen met iDeal of creditcard en vervolgens deze Bitcoin naar Binance sturen om TNB te kunnen kopen. Hoe je dat kan doen lees je in onderstaande stappen. Als je meer wil weten over Binance kan je dat vinden op deze pagina.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan, dit kost enkele minuten.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder FundsDeposits Withdrawals. Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit TNB->BTC TNB adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld en het koop proces duurt niet lang.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
(Bij een besteding van €85 of meer)

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

iDeal: de meest snelle en eenvoudige dienst waar je Bitcoin kan kopen met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je direct je BTC ontvangstadres van stap 2 invullen.

Als je Bitcoin op Coinbase hebt gekocht kan je deze naar Binance versturen door naar Accounts te gaan en vervolgens klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je ontvangstadres in van Stap 2.

Stap 4: TNB handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar TNB om Time New Bank te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je TNB weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Time New Bank?

Time New Bank, afgekort TNB, is een cryptovaluta gecreëerd door Miao’A International Timechain voor een:

Accuraat tijd-waarde-gebaseerd transmissie netwerk

De officiële website geeft aan dat er een solide marktonderzoek is verricht en het project is opgezet door een sterk en ervaren team. Hiermee willen ze een gestandaardiseerd systeem opleveren dat volledig te tijd-waarde van “koopwaar” kunnen verhandelen. Ze erkennen dat tijd een van de belangrijkste bezittingen is en dat transacties hier gebaseerd moeten of kunnen worden. Deze kunnen hier vervolgens verhandeld worden op de blockchain.

Hoe werkt Time New Bank?

Time Banking

Het concept “Time Banking” is niet nieuw. In grote lijnen houdt het in dat in plaats van geld, tijd wordt verhandeld. Voor de geleverde diensten krijg je dan geen geld, maar je krijgt “tijd”. In de onderstaande video kan je zien hoe het principe van Time Banking werkt en waar het vandaan komt:

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Time New Bank”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.