Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Time New Bank

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Time New Bank converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Time New Bank Koers

Op dit moment is er geen koers beschikbaar van Time New Bank.

Time New Bank bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wat is Time New Bank?

Time New Bank, afgekort TNB, is een cryptovaluta gecreëerd door Miao’A International Timechain voor een accuraat tijd-waarde-gebaseerd transmissie netwerk

De officiële website geeft aan dat er een solide marktonderzoek is verricht en het project is opgezet door een sterk en ervaren team. Hiermee willen ze een gestandaardiseerd systeem opleveren dat volledig te tijd-waarde van “koopwaar” kunnen verhandelen. Ze erkennen dat tijd een van de belangrijkste bezittingen is en dat transacties hier gebaseerd moeten of kunnen worden. Deze kunnen hier vervolgens verhandeld worden op de blockchain.

Time Banking

Het concept “Time Banking” is niet nieuw. In grote lijnen houdt het in dat in plaats van geld, tijd wordt verhandeld. Voor de geleverde diensten krijg je dan geen geld, maar je krijgt “tijd”. In de onderstaande video kan je zien hoe het principe van Time Banking werkt en waar het vandaan komt:

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Time New Bank”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.