VIBE

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
VIBE converter
VIBE omschrijving

vibe kopen
Op deze pagina:

EUR-VIBE Vibe Koers

Vibe kopen

Vibe kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit VIBE->BTC VIBE adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Stap 4: VIBE handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar VIBE om Vibe te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar VIBE in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je VIBE weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Vibe?

Vibe is een cryptovaluta gemaakt voor het VIBEHub platform. Dit platform heeft de capaciteit om virtual reality marktplaatsen en hubs te creëeren, waar gebruikers hun ervaringen te kopen en verkopen met meer mogelijkheden dan traditionele technologieën.

VIBE is een ERC-20 token gebaseerd op het Ethereum protocol. Wat VIBEHub onderscheid van andere VR applicaties is de mogelijkheid om visuele prestaties vast te leggen in “Volumetric Video” (Holoportation technologie). Dit geeft een dichtere en meer intieme interactie met artiesten, leraren en instructors.

De officiële website geeft de volgende pluspunten:

  • Content gemaakt door gebruikers: verdien geld met je eigen creatieve creaties, 3D modellen, 3D scènes, muziek, video’s en meer.
  • Fotorealistische hologrammen: leg hologram prestaties vast van artiesten, leraren, publieke figuren en presenteer ze in een grote virtuele wereld
  • Een virtuele sociale realiteit: Ontdek een wereld en verbind met mensen over de hele wereld in muziek, educatie, gamen en daten.
  • Een hybride oplossing: een privé, off-chain oplossing dat microtransacties loshaalt van het Ethereum netwerk, direct zonder Ethereum-gas kosten.
vibehub

Klik op de afbeelding om een grotere variant te bekijken van VIBEHub

 

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Vibe”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.