Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

VIBE

Vibe is een cryptovaluta gemaakt voor het VIBEHub platform. Dit platform heeft de capaciteit om virtual reality marktplaatsen en hubs te creëeren, waar gebruikers hun ervaringen te kopen en verkopen met meer mogelijkheden dan traditionele technologieën.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
VIBE converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Vibe koers

Bekijk de actuele koers van de cryptomunt Vibe.

VIBE bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Vibe?

VIBE is een ERC-20 token gebaseerd op het Ethereum protocol. Wat VIBEHub onderscheid van andere VR applicaties is de mogelijkheid om visuele prestaties vast te leggen in “Volumetric Video” (Holoportation technologie). Dit geeft een dichtere en meer intieme interactie met artiesten, leraren en instructors.

De officiële website geeft de volgende pluspunten:

  • Content gemaakt door gebruikers: verdien geld met je eigen creatieve creaties, 3D modellen, 3D scènes, muziek, video’s en meer.
  • Fotorealistische hologrammen: leg hologram prestaties vast van artiesten, leraren, publieke figuren en presenteer ze in een grote virtuele wereld
  • Een virtuele sociale realiteit: Ontdek een wereld en verbind met mensen over de hele wereld in muziek, educatie, gamen en daten.
  • Een hybride oplossing: een privé, off-chain oplossing dat microtransacties loshaalt van het Ethereum netwerk, direct zonder Ethereum-gas kosten.

Vibe kopen

Vibe kan je eenvoudig kopen op een exchange. Ben je er nog niet over uit op welke exchange je Vibe wil kopen? Bekijk dan eens onze exchange reviews.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!