Wings

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Wings converter
Wings omschrijving

tokens wings kopen
Op deze pagina:

EUR-WINGS Wings Koers

Wings kopen

Wings kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit WINGS->BTC WINGS adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Stap 4: WINGS handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar WINGS om Wings te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar WINGS in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je WINGS weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Wings?

Wings, afgekort WINGS, is een app en cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website luidt:

WINGS DAO Prijs Ontdekking & Promotie Pre-Beta

 

Wings is een blockchain platform voor zaken die door een community gedebatteerd kunnen worden voor het lanceren, helpen, en promoten van nieuwe projectvoorstellen door een organisatorisch model genaamd de DAO, ofwel Gedecentraliseerd Autonomische Organisatie. DAO’s kunnen een zelf bepaalde beleidsvoering uitvoeren, management operaties doen door de blockchain en het uitvoeren van “smart contracts”.

Door verschillende concepten te combineren zoals beloningen voor aandacht, voorspellingsmarkten, smart contracts, beleidsvoering modellen en de veiligheid van federale fondsen. Het platform hecht extra aandacht aan het aanmoedigen van de Wings community en het identificeren van hoogwaardige voorstellen die een hogere kans hebben op positieve financiële opbrengsten. Wings creëert een gedecentraliseerd voorspellings-ecosysteem die tastbare beloningen geeft voor WINGS-token bezitters die moeite stoppen in het maken van de zo goed mogelijke keuzes om hun beloningen te maximaliseren.

wings

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Wings token”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.