Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Wings

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Wings converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Wings Koers

Bekijk hier de koers van Wings.

Wings bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wings kopen

De valuta Wings kan je eenvoudig kopen bij diverse exchanges. Let bij het handelen bij exchanges altijd op of dit een exchange is die bij jou past. Doe je research goed voordat je besluit te investeren in een bepaalde cryptovaluta. Kies je voor een Nederlandse exchange, dan kan handelen vaak naar Nederlandse standaard. Betalen met iDeal is vaak mogelijk, maar creditcard, mastercard en visa behoren ook vaak tot de mogelijkheden.

Wat is Wings?

Wings, afgekort WINGS, is een app en cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk.

Wings is een blockchain platform voor zaken die door een community gedebatteerd kunnen worden voor het lanceren, helpen, en promoten van nieuwe projectvoorstellen door een organisatorisch model genaamd de DAO, ofwel Gedecentraliseerd Autonomische Organisatie. DAO’s kunnen een zelf bepaalde beleidsvoering uitvoeren, management operaties doen door de blockchain en het uitvoeren van “smart contracts”.

Door verschillende concepten te combineren zoals beloningen voor aandacht, voorspellingsmarkten, smart contracts, beleidsvoering modellen en de veiligheid van federale fondsen. Het platform hecht extra aandacht aan het aanmoedigen van de Wings community en het identificeren van hoogwaardige voorstellen die een hogere kans hebben op positieve financiële opbrengsten. Wings creëert een gedecentraliseerd voorspellings-ecosysteem die tastbare beloningen geeft voor WINGS-token bezitters die moeite stoppen in het maken van de zo goed mogelijke keuzes om hun beloningen te maximaliseren.

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Wings token”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.