Dadi, een netwerk voor decentralisatie en een snel internet.

Nu Dadi kopen bij Kucoin

Ga direct naar Binance!

WAT IS DADI?

Dadi is een netwerk dat afstand doet van de grote bedrijven en zich richt op de gebruikers zelf. Gebruikers zijn letterlijk de deelnemers van Dadi en dragen bij aan de snelheid van het internet. Hier kunnen bedrijven als websites, APIs, e-commerce, mobiele applicaties en SaaS platformen van profiteren. Juist dit soort organisaties zijn gebaat bij een snel werkend internet. De afkorting van DADI staat niet voor niets voor Decentralized Architecture for a Democratic Internet.

De technologie van DADI draagt bij een gedecentraliseerde cloud computing en web services. Binnen dit netwerk zijn weer meerdere micro-services opgezet die allemaal gericht zijn op specifieke diensten. Om de visie kracht bij te zetten, is er ook geen individuele autoriteit die de monopolie heeft over deze resource distributie. Wel zit er uiteraard een team achter DADI. Dit team is te bekijken op de website, net als de rest van structuur van DADI.

Het team van DADI bestaat uit 18 personen die allemaal ervaren en deskundig zijn op het gebied van engineering, strategie en ontwerpen. Voor de rest werkt Dadi op de consumenten en de miners. Hierbij zijn de consumenten uiteraard de gebruikers van diensten en moeten daarvoor betalen. Miners verzorgen de CPU’s voor het Dadi netwerk en worden hiervoor beloond. Betalingen en beloningen verlopen allemaal met de DADI token.

WAAR KOOP IK DADI?

Je hoeft niet perse een miner te zijn om de DADI token in bezit te krijgen. Deze is ook in omloop bij diverse exchanges als Kucoin, OKEx, IDEX, Cobinhood, Coinfalcon, Gate.io, HitBTC en Forkdelta. De Dadi is niet te kopen met Euro’s. Bij de meeste exchanges heb je cryptomunten nodig om aan Dadi te komen. Cryptomunten waarmee je Dadi kan kopen zijn Bitcoin, Ethereum of Tether. Welke munt is afhankelijk van de exchange.

Mocht je al aangemeld zijn bij een exchange, dan kijk je welke wisselkoersen beschikbaar zijn met Dadi. Bij HitBTC kan je de Dadi ook kopen voor US dollars. Selecteer de gunstige wisselkoers en zorg ervoor dat je voldoende cryptomunten beschikbaar hebt om de Dadi te kopen.

WAAR VERKOOP IK DADI?

Het verkopen van de Dadi verloopt via dezelfde exchanges waar deze te koop is: Kucoin, OKEx, IDEX, Cobinhood, Coinfalcon, Gate.io, HitBTC en Forkdelta. Ook hiervoor geldt dat je een gunstige wisselkoers moet zoeken. Veel exchanges laten door middel van percentages, tabellen en grafieken zien wat de prijs in nabije en de verre toekomst gaat doen. Deze trends geven investeerders een beeld van de waarde van de token.

Voor veel handelaren is het erg prettig als dat wordt weergegeven. De digitale economie moet juist transparantie geven over de investeringen. Of het nou gaat om munten die je in bezit hebt of nog gaat kopen, je wilt weten wat de waarde gaat zijn van jouw cryptocurrencies. Daarnaast wil je ook jouw digitale aandelen veilig kunnen opbergen. Voor de Dadi zijn wallets als de MyEtherWallet, Trezor, Exodus, Mist en Jaxx geschikte wallets om te gebruiken.

WAAROM INVESTEREN IN DADI?

Doordat Dadi net nieuw op de markt is, is het moeilijk de toekomst te voorspellen voor dit netwerk. Verder is het nog niet een van de bekendste tokens op de markt. De Dadi staat nog laag in de ranking van de cryptocurrencies. Naast de toekomstige trend moet je ook affiniteit hebben met het doel en de visie van het netwerk. Als je voorstander bent van een netwerk dat zijn gebruikers een eerlijk aandeel geeft, dan is Dadi geschikt.

Daarnaast is er maar een manier om een nieuwe token als Dadi meer bekendheid te geven en dat is door deze te kopen en te verkopen. Wel investeer je zeker in een vooruitstrevend netwerk en draag je bij aan de ontwikkeling van de decentralisatie van cloud computing en web services. De doelen sluiten zeker bij aan het toekomstbeeld van de digitale economie dat veel betrokkenen hebben. Om ervoor te zorgen dat dit beeld ook waarheid wordt, zijn investeerders essentieel.

Nu Dadi kopen bij Kucoin

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
9.2
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021