DE AERON (ARN), ONTWIKKELD VOOR VEILIGE LUCHTVAARTDATA.

Nu Aeron (ARN) kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS AERON (ARN)?

De naam Aeron verwijst er al enigszins naar. Aeron is een platform en gebruikt de blockchain om de veiligheid van vliegverkeer te verbeteren. De Aeron token wordt afgekort met ARN en is een ERC-20 token. Hoe is dat via een blockchain te regelen vraag jij je dan af? Hiervoor heeft Aeron geïnventariseerd wat de oorzaken zijn van vliegtuigongelukken. De grootste oorzaak blijkt toch een menselijke fout te zijn.

Bij Aeron aangegeven als de Human Factor. Van alle vliegtuigongelukken is 57 procent veroorzaakt door de Human Factor. Reden hiervoor zijn onder meer dat de piloot minder ervaring heeft dan is aangegeven, dat de vliegschool geen erkende vliegschool is en dat het aantal geregistreerde vlieguren van het vliegtuig niet kloppen. Waar het op neer komt, is dat veel informatie niet of onjuist wordt doorgegeven en geregistreerd.

Om dit op te lossen is Aeron ontwikkeld. Hier worden belangrijke log data in opgeslagen, waarmee de risico’s van fatale ongelukken lager worden. Informatie is nu transparant en beschikbaar voor autoriteiten om de veiligheid te waarborgen. Dankzij het multi-sig authenticatie systeem is er meer data veiligheid.

De informatie is opgeslagen in de blockchain, waardoor transacties transparant en inzichtelijk zijn voor de gebruikers. Met dit systeem ontwikkelt Aeron de ARN-token. Een ERC-20 Ethereum token die gebruikt wordt voor koop en verkoop om de diensten van Aeron actief te houden. Deelnemers van Aeron kunnen de ARN gebruiken om bij te dragen aan Aeron producten en systemen.

WAAR KOOP IK AERON (ARN)?

Inmiddels zijn er veel exchanges waar de Aeron (ARN) wordt verhandeld. Voorbeelden hiervan zijn Binance, Tidex, HitBTC, KuCoin en Idex. Bij veel exchanges moet je eerst een account aanmaken om werkelijk de cryptomunt te kunnen kopen. Bij Bitcoin Meester kan je Aeron kopen en betalen met iDeal. Ook heb je daarvoor een account nodig. Maar je hebt geen cryptomunten nodig om de ARN te kopen.

Je kan ook bij een van de andere exchanges de Ethereum of Bitcoin kopen, die je vervolgens inruilt voor Aeron (ARN). Verdiep je wel eerst in de koersen van de Aeron (ARN) en hoeveel cryptomunten je nodig hebt voor het kopen van de Aeron (ARN).

WAAR VERKOOP IK AERON (ARN)?

De verkoop van de Aeron (ARN) verloopt via dezelfde exchanges als de koop. Via diverse sites zijn de recente koersen op exchanges als Binance, Mercatox, Kuna, HitBTC, Kucoin en Tidex. Maar het gaat niet alleen om de huidige koersen om naar te kijken. Bekijk ook de ontwikkeling van de Aeron (ARN) voor de komende periode. Gaat de waarde nog stijgen of juist dalen.

In geval van stijgen, dan kan je misschien beter wachten met het verkopen van de Aeron, je kan er dan meer voor terug krijgen. Gaat de waarde nog dalen, dan kan je beter de Aeron (ARN) zo snel mogelijk verkopen. Bepaal voor jou het juiste moment om jouw Aeron (ARN) weer te verkopen.

WAAROM INVESTEREN IN AERON (ARN)?

Wanneer jij in bezit bent van Aeron (ARN) dan kan je die ook gebruiken om het platform te ondersteunen. Als gebruiker van Aeron (ARN) is dit een betaalmiddel waarmee je gebruik kan maken van de diensten van Aeron. De ARN-token is niet alleen ontwikkeld als ruilmiddel, maar het is bedoeld als toegevoegde waarde aan het netwerk.

Eigenaren van de token kunnen daarmee de producten van Aeron promoten. Met deze producten werkt Aeron eraan om geregistreerde luchtvaart data te verbeteren door middel van de blockchaintechnologie zodat deze niet meer te manipuleren of te vervalen is. Het is een uniek doel dat voor mensen over de hele wereld meer veiligheid biedt.

Nu Aeron (ARN) kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
8.8
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021