DE LOOPRING (LRC) TOKEN EN HET VERBINDEN VAN EXCHANGES.

Nu Loopring (LRC) kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS LOOPRING (LRC)?

Loopring is een plek waar cryptomunt-eigenaren meer controle hebben over hun bezittingen, waarbij de LRC het ERC-20 token is. Het is gebouwd op Ethereum en gemaakt als een gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol en een geautomatiseerd uitvoeringssysteem. Door dit systeem is het mogelijk bezittingen te ruilen tussen verschillende exchanges. Het is dus geen exchange zelf, maar het verzorgt juist de uitwisseling tussen de activa van exchanges.

De term Loopring zegt het eigenlijk al, het zorgt voor een verbinding van meerdere exchanges. De Loopring verzamelt de orders en combineert deze orders met verschillende exchanges. Op deze manier komen hier de beste prijzen tevoorschijn die verhandeld worden. Wanneer je met een exchange werkt, weet je alleen maar de prijs die hier wordt gegeven. Dankzij Loopring krijg je een veel bredere kijk op het aanbod en heb je daardoor een eerlijkere keuze om te maken.

Zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde exchanges worden verbonden met Loopring. Dankzij de agnostische aard van de Loopring blockchain kan iedere exchange hieraan verbonden worden die slimme contracten gebruikt. Voorbeelden van exchanges zijn EOS, Ethereum en NEO.

WAAR KOOP IK LOOPRING (LRC)?

De LRC is te ontvangen via het minen voor Loopring. Het is een token die gebaseerd is op de Ethereum blockchain en wordt daarom gecategoriseerd als een ERC-20 token. In totaal zijn er al rond de 734 duizend tokens in omloop gegaan. Een ander deel is in handen van de foundation achter Loopring. Verschillende exchanges en brokers bieden de LRC-token aan.

Voorbeelden zijn Bitvavo, Coinmerce, Bitcoin en Binance. Het voordeel is dat je niet per se in bezit hoeft te zijn van andere cryptomunten of een wallet. Wel is het raadzaam een account aan te maken bij de betreffende broker of exchange waar je LRC koopt. Betalen doe je via iDeal indien je geen andere cryptocoin hebt om te wisselen voor LRC.

WAAR VERKOOP IK LOOPRING (LRC)?

Het verkopen kan via dezelfde exchanges en brokers als het kopen van de Loopring (LRC). Mocht je toch een wallet willen aanschaffen, dan bestaat er een hardware wallet, een online wallet en een desktop wallet die de LRC-token ondersteunen. De officiële online wallet is verkrijgbaar via de website van Loopring zelf.

Deze kan gekoppeld worden aan je Bitvavo of Bitcoin Meester wallet. Waar jij uiteindelijk de LRC weer verkoopt zal afhangen van de prijs die de exchange er op dat moment voor geeft. Exchanges waar de LRC verkocht kan worden zijn Binance, HitBit en Bittrex.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN LOOPRING (LRC)?

Voor het kopen van tokens als Loopring (LRC) gaan vaak meerdere overwegingen aan vooraf. Waarom kiezen voor deze token? Op de website benoemt Loopring meerdere redenen om te investeren in LRC. Zo geven zij aan dat liquiditeitsproblemen niet zullen ontstaan. Iedere token of cryptomunt kan verhandeld worden op iedere exchange. Dankzij het gedecentraliseerde protocol kan je automatisch handelen en zelfs meerdere tokens verhandelen via een order.

Verder heb je zelf meer inzicht in de prijzen die via de exchanges beschikbaar zijn. Daardoor kan je de geschikte exchanges kiezen voor de koop en de voor jou geschikte exchanges voor de verkoop. Het team van Loopring blijft altijd het handelen ontwikkelen, om daarmee ook een aansluiting te vinden met de opkomst van de digitale aandelen.

Steeds meer deelnemers uit de crypto community hebben zich hierbij aangesloten. Dit geeft de kans voor Loopring tot meer ontwikkeling en hun diensten nog groter te maken.

Nu Loopring (LRC) kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021