Einsteinium

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Einsteinium converter
Einsteinium omschrijving

Einsteinium kopen
Op deze pagina:

EMC2 – Einsteinium Koers

EMC2 – Einsteinium kopen

Einsteinium is slechts op enkele exchanges beschikbaar. Dit zijn Poloniex, Bittrex en Cryptopia. Op alle drie deze exchanges kan je niet direct met Euro’s betalen; dit zal je dus eerst via een andere dienst moeten doen. Eerst zal je bijvoorbeeld Bitcoin moeten kopen met creditcard of iDeal, zodat je deze naar de exchange kan sturen om EMC2 te kunnen handelen. In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe je dat doet:

Stap 1: Koop Bitcoin met Euro’s, iDeal of creditcard

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Cryptopia te kunnen sturen. Waar je het ontvangstadres kan vinden op Cryptopia vind je bij Stap 3.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld en het koop proces duurt niet lang.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
(Bij een besteding van €85 of meer)

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

iDeal: de meest snelle en eenvoudige dienst waar je Bitcoin kan kopen met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je direct je BTC ontvangstadres van stap 3 invullen.

Stap 2: Ga naar Cryptopia en maak een account aan. Dit is binnen enkele minuten gebeurd.

Maak een account op Cryptopia

Stap 3: Op Cryptopia, in het menu boven onder het B Bitcoin logo vind je Balances. Vervolgens, klik naast BTC op Deposit BTC (groen pijltje). De code die je hier te zien krijgt moet je opslaan; deze heb je nodig voor stap 4.

EMC2 kopen

Stap 4: Ga terug naar Coinbase en in de sectie Accounts klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je BTC ontvangstadres in van stap 3.

(Bij LiteBit kan je het adres van stap 3 direct bij het afrekenen invullen)

Stap 5: Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Cryptopia verschijnen. Onder Exchange > Markets zoek je naar EMC2 om Einsteinium te kunnen kopen met Bitcoin!

EMC2 koers

Wat is Einsteinium?

Einsteinium, afgekort EMC2, is een cryptovaluta gemaakt om wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen. Het is gelanceerd in maart 2014. De Einsteinium Foundation is gecreëerd om fondsen te werven voor hoogstaand wetenschappelijk onderzoek. Deze fondsen worden opgehaald door een cryptovaluta en vervolgens kunnen de gebruikers van de valuta kiezen hoe de tegoeden gedistribueerd worden. Het project is in gang gezet omdat er in de afgelopen jaren steeds minder geld beschikbaar is voor wetenschappelijke onderzoeken.

Het is een open source project en de code is te vinden op GitHub.

Einsteinium wallet

De Einsteinium wallet is beschikbaar voor Windows, Mac en Android. Je kan het vinden op de wallet sectie van de officiële website. Ook kan je EMC2 coins opslaan op de Android app van Coinomi.

Google trends

Onderstaande grafiek laat de trend in het zoekvolume zien van het zoekwoord “Einsteinium”. Hieruit kun je gedeeltelijk opmaken wat de populariteit is van de cryptovaluta over de loop van een jaar. Let er wel op dat Einsteinium naast een cryptovaluta ook een chemisch element is en dat is ook opgenomen in het zoekvolume.