ElectrifyAsia (ELEC) voor een transparant energie-aanbod

Nu ElectrifyAsia kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS ELECTRIFY ASIA?

De naam ElectrifyAsia zegt het al, dit platform past de blockchain technologie toe op het aanbieden van energie van energieproductiebedrijven. Dit doen zij door een liberale marktplaats te vormen voor het aanbod van energie. Het bedrijf komt uit Zuid-Oost Azië en sluit hiermee aan op de behoefte voor een transparant en veilig aanbod van energie. Inmiddels heeft Electrify maar liefst 60GWh aan elektriciteit aangeboden voor zowel de commerciële als industriële klanten. Het doel is uiteindelijk de markt te decentraliseren en deze volledig op de blockchains te laten draaien. Energie is dus het product dat centraal staat bij ElectrifyAsia.

Met het platform Marketplace 2.0 kunnen klanten via het internet en de smartphone toegang krijgen tot het energieaanbod van meerdere energieaanbieders of zelfs van hun peers. Het aanbod wordt geheel gevormd aan de hand van smartcontracts en blockchain. Synergy maakt het mogelijk om meerdere energievormen te kopen. Denk daarbij aan duurzame energie als zonne-energie en windenergie. Alles verloopt online, ook het aanmaken, invullen en ondertekenen van de contracten. Via het platform kan energie gekocht worden en kunnen klanten bekijken hoeveel energie er geproduceerd wordt door een bedrijf. De token waarmee ElectrifyAsia op de cryptomarkt is gekomen, staat bekend als de ELEC token en is in Februari 2018 gelanceerd.

WAAR KOOP IK ELECTRIFY ASIA?

De ELEC tokens kunnen gekocht worden via de gebruikelijke exchanges als KuCoin, HitBTC, Gate.io, DDEX, EtherDelta, IDEX en IDAX. Het is niet mogelijk om de ELEC met Euro’s te kopen. De enige manier om toch aan ELEC te komen is met je account van een exchange eerst cryptomunten als Bitcoin of Ethereum te kopen en vervolgens daarvan de ELEC aan te schaffen. Welke van de twee cryptomunten nodig zijn voor jouw investering in ELEC, is afhankelijk van de exchange en de voor jou gunstige koersprijs.

Om de ELEC goed te beheren heeft ElectrifyAsia een mooi E-Wallet beschikbaar die de aanschaf en het verkopen nog veiliger maakt. Deze is ideaal om betalingen betrouwbaar uit te laten voeren. Daarnaast wordt de E-Wallet ook gebruikt door de gebruikers van het Electrify Ecosystem die de ELEC gebruiken als betaalmiddel.

WAAR VERKOOP IK ELECTRIFY ASIA?

Het verkopen van de ELEC tokens verloopt via dezelfde exchanges als de koop, namelijk via exchanges als HitBTC, KuCoin en Gate.io. Via platforms als Cryptoslate en CoinGecko is het mogelijk de huidige koersprijzen van de exchanges te vinden en te vergelijken. Hier zie je ook voor welke cryptomunten de ELEC is te verkopen. Dit kan bij de genoemde exchanges voor Bitcoin, Ethereum en USDT. De huidige koersprijs zegt nog weinig over de toekomstige ontwikkelingen van de munt. Meestal staat in dezelfde tabel ook genoteerd hoe de prijs in de komende 24 uur gaat veranderen. Verder geven de meeste platformen ook een beeld van de prijs over een zeven dagen, veertien dagen, dertig dagen en zelfs een jaar. Op deze manier kan je als eigenaar van ELEC zo goed mogelijk de keuze maken om de ELEC wel of niet te verkopen.

WAAROM INVESTEREN IN ELECTRIFY ASIA?

Of het gunstig is om te investeren in ELEC is van meerdere factoren afhankelijk. Je bent geneigd als eerste naar de koersen te kijken en dat kan regelmatig veranderen. De koers van nu is niet vanzelfsprekend de koers van morgen. Om te bepalen of ELEC de cryptomunt voor jou is om aan te schaffen, dat bepaal jij aan de hand van je eigen kapitaal en tevens of je affiniteit hebt met de zaken van ElectrifyAsia.

Het doel van ElectrifyAsia is zeer helder en duidelijk: om de energiemarkt transparanter en toegankelijker te maken door vraag en aanbod samen te brengen door middel van de blockchaintechnologie. Mocht je zelf veel affiniteit hebben met de energie branche en wil je bijdragen aan een platform dat werkt aan een open markt, dan is ElectrifyAsia zeker een passend cryptonetwerk om in te investeren.

Nu ElectrifyAsia kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021