Elixir (ELIX) een platform voor financiële middelen.

Nu Elixir kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS ELIXIR?

De token van Elixir is bekend als Elix. Elixir is een platform dat gebouwd is op de Ethereum-blockchains. Dit platform richt zich op betalingen, leningen en crowdfunding. De motivatie achter de oprichting van Elixir is het centraliseren van financiële en persoonlijke informatie. Hier kunnen de gebruikers rekenen op een veilige data opslag waarbij ze niet hoeven te vrezen voor het openbaar maken van hun persoonlijke informatie. Iets waar de laatste tijd steeds meer onzekerheid over is. Veel gebruikers weten niet meer of hun gegevens, financieel en persoonlijk, veilig zijn bij de bedrijven waar zij deze onderbrengen.

Toch willen gebruikers de beschikbaarheid over financiële middelen en daar moeten zij persoonlijke gegevens voor delen om toegang te krijgen tot deze middelen. Elixir biedt een netwerk aan die aansluit aan deze behoeften. Dit heeft zowel betrekking op de financiële middelen als het beheer van de persoonlijke gegevens van de betrokkenen. Het Elix netwerk bestaat uit de drie onderdelen Payments Ledger, Crowdfunding platform en Peer-to-Peer Lending. Bij de Payments Ledger worden fondsen ondergebracht en transacties voor deze fondsen plaatsvinden.

Het Crowdfunding Platform is een plek voor crowdfunding campagnes met het gebruik van smart contracts. Hierbij wordt de token ELIX gebruikt om bijdragen te leveren aan deze campagnes. Bij de Peer-to-Peer Lending kunnen leningen uitgewisseld worden waarbij de lener het geleende bedrag over een aantal termijnen kan terugbetalen.

WAAR KOOP IK ELIXIR?

ELIX is verkrijgbaar via de exchanges KuCoin. Om ELIX te kopen moet je wel beschikken over de cryptomunten Bitcoin en Ethereum. Mocht je interesse hebben in de ELIX dan is een account bij een exchange als KuCoin als eerste nodig. Deze is heel eenvoudig aan te maken en om jouw account compleet te maken, koop je Bitcoin of Ethereum. Er wordt je ook gevraagd om een van deze cryptomunten te kopen om het account bij de exchanges compleet te maken.

Wanneer jouw account eenmaal gevuld is met Bitcoin of Ethereum volg je de stappen om Elixir te kopen. Eenmaal aangeschaft is het gebruik van een wallet aan te raden. De wallet is een veilige plek om jouw cryptomunten in te beheren voor zowel de koop als de verkoop. Wallets die geschikt zijn voor de ELIX zijn MyEtherWallet, Trezor en Ledger Nano S.

WAAR VERKOOP IK ELIXIR?

Voor het verkopen van ELIX kan je wel bij meer exchanges terecht. Exchanges waar de ELIX in te wisselen is zijn KuCoin, CoinExchange en IDEX. Bij KuCoin en CoinExchange kan je de ELIX verkopen voor zowel Bitcoin als Ethereum. Bij IDEX is de ELIX te verkopen voor de IDEX. Via het platform als Coinmarketcap zijn de wisselkoersen van de ELIX van de verschillende exchanges te bekijken en te vergelijken. Daarnaast kan je aan de hand van grafieken en percentages zien wat de ontwikkeling is van de ELIX. Je ziet de veranderingen in het verleden en ook de verwachte stijging of daling van de waarde van de ELIX.

WAAROM INVESTEREN IN ELIXIR?

Hoewel het doel van Elixir grote verwachtingen geeft, is het binnen de cryptowereld niet geheel uniek. Dat hoeft niet een reden te zijn om Elixir over te slaan. Hoewel er meerdere blockchain netwerken bestaan die zich richten op betalingen, leningen en crowdfunding, biedt Elixir op zijn eigen manier een unieke inbreng. Naast de professionele en gestructureerde opbouw biedt Elixir meerdere functies die zich onderscheidt van andere financiële platformen.

Denk daarbij ook aan de Peer-to-Peer leningen die zij mogelijk maken. Het maakt leningen voor meerdere particulieren beschikbaar. Financiële middelen zijn zo toegankelijker voor een groter publiek. Een ander voordeel van Elixir is dat zij de gegevens van betrokkenen zo goed mogelijk beschermen. Veiligheid en beschikbaarheid van de financiële middelen maken Elixir een veelbelovend financieel platform binnen de cryptowereld

Nu Elixir kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!