Ethereum kopen | Plus500 Platform

ETH – ETHEREUM KOPEN BIJ PLUS500

Het aankopen, verkopen en het voor de lange of korte termijn opslaan van Ethereum kan eenvoudig via het Plus500 handelsplatform worden gedaan. Het handelsplatform Plus500 is een CFD Service, een CFD Service wil zeggen dat er met een groot aantal fondsen gehandeld kan worden, een voorbeeld daarvan is Plus500. Zo kan er gehandeld worden in verschillende cryptovaluta, aandelen, valuta en indexen. Als er gekeken wordt naar de waarde van de CFD dan kan gezegd worden dat deze grofweg de onderliggende waarde weerspiegelt. Dit leggen we je uit aan de hand van een voorbeeld. Het kan zijn dat de onderliggende waarde van NEO 23  euro bedraagt. De CFD is dan ook 55 euro.

Maar er kunnen ook delen worden gekocht van de onderliggende activa. Het kan zijn dat Litecoin op 65 euro staat, dan kun je met een fractie van de Litecoin handelen. Daarbij kun je inzetten op de stijging als de daling van deze waarde. Verwacht je dat de cryptomarkt een negatieve ontwikkeling door gaat maken? Dan kun jij daar ook op tijd van profiteren.

Er is veel uitgetest voor jou, ook op het gebied van het aan- en verkopen van Ethereum en ook nog een aantal opties en de bijbehorende functionaliteiten van het Plus500 platform. We geven je meer informatie over hoe je het beste Ethereum op het Plus500 platform kunt verhandelen.

*Het handelen in cryptovaluta en CFD’s is risicovol en uw vermogen loopt risico.

Handel nu op Plus500

Bij de beoordeling kwamen wij tot de volgende conclusies:

+ ​Gebruikersvriendelijke interface
+ Eenvoudig openen van een account
+ ​Duidelijke indicatoren en grafieken
+ Helder overzicht van lopende en historische transacties

EENVOUDIG ETHEREUM KOPEN PLUS500

Je hebt twee mogelijkheden als je een account op het Plus500 platform wilt openen. Je kan een live-account of een demo-account openen. Bij het openen van een live-account is een minimale storting van ongeveer 100 Euro vereist. Hierbij kan je eenvoudig gebruik maken van de uitgebreide betaalmethoden zoals iDeal, creditcard of PayPal. Nu kan je werkelijk gaan handelen op het Plus500 platform.

De voordelen van het Plus500 platform:

+ ​Zeer gebruiksvriendelijke interface
+ ​Overzichtelijke grafieken en indicatoren
+ ​Helder overzicht van lopende transacties en historie
+ ​Breed portfolio met cryptovaluta, aandelen, opties e.d.
+ ​Uitgebreide betaalmogelijkheden
+ ​Beschikbare iOS en Android mobile handelsapp

Bij het openen van een demo-account ontvang je fictief 40.000 Euro waarmee je kan handelen en experimenteren op het Plus500 platform. Deze demo-account is dus de perfecte mogelijkheid om alle functionaliteiten van het platform onder de knie te krijgen. Als je er klaar voor bent kan je eenvoudig beginnen met echt geld.

Oefen nu met een gratis demo account

ETHEREUM KOPEN OP HET PLUS500 PLATFORM

Voor de beginnende belegger is het Plus500 platform zeker aan te raden. Deze demo-account biedt jou de mogelijkheid om alle functionaliteiten zonder risico uit te proberen. Met een live-account kan je werkelijk gaan beleggen en speculeren in Ethereum. Het Plus500 handelsplatform werkt met ‘fondsen’ waardoor de complexe coderingen (Keys en Wallets) niet nodig zijn. Het Plus500 handelsplatform is voor de beginnende en de gevorderde belegger een uitstekende keuze en een veilig platform om te beleggen en te speculeren in Ethereum.

*Let op: Aan het handelen en speculeren in cryptovaluta zijn financiële risico’s verbonden!

DE PLUS500 INTERFACE

Het Plus500 platform kan worden geïnstalleerd als een desktopapplicatie waardoor je snel toegang hebt tot jouw Plus500 account. Ook kan je gebruik maken van de webbrowser om het Plus500 platform te openen. Hiernaast is er voor de mobiele belegger een Plus500 app beschikbaar (Android en iOS) waardoor je elk moment en overal jouw Plus500 account kan openen om te handelen. Naast de Ethereum kan je ook handelen in andere cryptovaluta zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, NEO, Ripple, IOTA, Monero en EOS. En alsof dat niet genoeg is, kan je ook gaan handelen in grondstoffen, aandelen, Opties en Exchange TradedProducts (ETP’s).

KLANTENSERVICE 24/7

Het Plus500 platform biedt 24/7 klantenservice via de mail en een online chat in meerdere talen. Helaas wordt er geen telefonische ondersteuning aangeboden wat een probleem kan zijn als de internetverbinding van de gebruiker niet beschikbaar is of als de computer, tablet of smartphone crasht tijdens het handelen. Op het Plus500 platform vindt iedere gebruiker ook een uitgebreide lijst met de meest gestelde vragen en antwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in diverse onderwerpen waardoor je snel en makkelijk een antwoord op jouw vraag kunt vinden. Als jouw vraag hier niet tussen staat kan je altijd nog gebruik maken van de diensten van de klantenservice via de chat of de e-mail.

WAAROM ETHEREUM KOPEN?

Het Ethereum platform is het platform dat de meeste blockchain-startups aanbiedt en de meeste ontwikkelaars aantrekt. Bij een onderzoek onder de top 100 blockchainprojecten bleek dat 94 van deze projecten gelanceerd waren vanaf het Ethereum platform. Hierdoor heeft het Ethereum netwerk in 2018 een marktkapitalisatie van bijna 25.8 miljard Euro bereikt waarbij iets meer dan 100 miljoen ETH in omloop zijn. Het Ethereum platform biedt een grote functionaliteit en een schaalbaar raamwerk van decentrale apps (dApps). In 2017 had het Ethereum platform volgens een onderzoek van CNBC ruim 35.000 ontwikkelaars aangetrokken.

Volgens sommige insiders is dit aantal in 2018 zelfs gegroeid tot 200.000 ontwikkelaars. Het Ethereum netwerk heeft zich ontwikkeld tot het meest innovatieve en toonaangevende platform voor cryptovaluta. Een ander groot voordeel van Ethereum is dat deze makkelijker te implementeren is voor allerlei soorten projecten zoals het uitzetten van aandelen of het opzetten van een financieel systeem. In vergelijking tot bijvoorbeeld de Bitcoin, Litecoin, EOS en Dash is Ethereum dus meer dan een cryptovaluta. Op dit moment ligt de waarde van de Ethereum rond de 250 Euro dat wel een stuk lager is dan de 1.389 Euro die op 15 januari 2018 werd bereikt. Volgens de vele marktspecialisten en analisten is Ethereum de cryptovaluta van de toekomst.

*Het handelen in cryptovaluta en CFD’s is risicovol en uw vermogen loopt risico.

Handel nu op Plus500

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021