Flixxo (FLIXX), een netwerk voor het delen van video’s

Nu Flixxo kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS FLIXXO?

Het delen van video’s is inmiddels een vanzelfsprekend fenomeen op het internet. Deze zijn met name bekend door de vele vloggers en influencers die door middel van hun video’s een miljoenenpubliek aantrekken. De blockchaintechnologie kan hierin niet achterblijven. Flixxo is een online platform dat door middel van de blockchain technologie video’s publiceren waarbij ook de kijkers beloond worden. Op Flixxo kunnen liefhebbers hun favoriete video’s bekijken en tevens beloond worden door hun favoriete makers te promoten.

Het platform van Flixxo staat voor peer-to-peer video uitwisseling waarbij de cryptocurrency een rol heeft voor het opbouwen voor dit nieuwe video-netwerk. De kernbegrippen van Flixxo zijn dan ook ‘Watch’ (Kijk), ‘Share’ (Deel) en ‘Earn’ (Verdien). Begrippen die zeker onder de videoliefhebbers aan moeten spreken. Als eerste kan je dus de content bekijken naar jouw smaak en keuze. Vervolgens kan je de content delen waar jij het meeste affiniteit mee hebt.

Dit doe je door jouw bandbreedte en opslagruimte te delen met de community op Flixxo. Door het delen van de content en de bijbehorende advertenties, verdien jij jouw beloning in de vorm van de Flixxo token. Deze token wordt verhandeld onder de naam (FLIXX). Deze komt tot stand aan de hand van de Bitcoin technologie. Ervaar het platform Flixxo en haal meer uit het kijken van video’s op je telefoon, televisie of laptop

WAAR KOOP IK FLIXXO?

Naast dat FLIXX te verdienen is op Flixxo, is het ook mogelijk FLIXX te kopen. Voor het kopen van FLIXX is het bezit van een exchange account nodig. Exchanges waar FLIXX te koop is zijn KuCoin, EtherDelta en LiveCoin. Check welke exchange voor jou het meest gunstig is om FLIXX te kopen. Maak vervolgens een account aan om FLIXX te kopen. Om het account te activeren wordt meestal gevraagd om deze te vullen met cryptocurrency.

FLIXX is nog niet te kopen met Euro’s of dollars. Daarom ben je eerst genoodzaakt andere cryptomunten te kopen die wel aan te schaffen zijn met de reguliere valuta. Wanneer je jouw account hiermee hebt aangevuld, is het mogelijk FLIXX te kopen. Meestal is dan ook een wallet nodig. Deze gebruik je om cryptovaluta in op te slaan, om deze vervolgens te verhandelen.

WAAR VERKOOP IK FLIXXO?

Wanneer je eenmaal cryptomunten als Flixx hebt aangeschaft, zit het er goed in dat je deze ook wilt verkopen. Voor de verkoop heb je de keus uit meerdere exchanges. Exchanges waar de FLIXX te verkopen is zijn KuCoin, Bancor, Liquid en Livecoin. Onthoud dat de koersprijzen verschillen per exchange. Om de prijzen te vergelijken kan je terecht bij platformen zoals Coinmarketcap en Coincodex. Deze websites geven handelsinformatie weer over de ontwikkelingen van de cryptocurrencies als FLIXX. Dit wordt gedaan door middel van grafieken, tabellen en percentages.

Naast de recente koersprijs staat een percentage vermeld in rood of groen met een dalende of stijgende pijl. Dit geeft aan of de prijs de komende uren of dagen nog gaat dalen of stijgen. Mocht je de trend voor de lange termijn willen weten, dan wordt dit ook aangegeven. Zo staat in de tabellen de verwachte waarden over 24 uur, een week, twee weken, een maand tot zelfs over een jaar. Er is voldoende informatie beschikbaar over cryptocurrencies om weloverwogen hierin te handelen en met de juiste verwachting jouw FLIXX te verkopen.

WAAROM INVESTEREN IN FLIXXO?

De motivatie om te investeren in Flixxo is voor iedereen verschillend. Als je affiniteit hebt met video’s, video’s kijken, maken of delen dan is Flixxo een gepast platform voor jou. Je kan investeren in meerdere cryptocurrencies, maar dit werkt nog beter als je investeert in een blockchain netwerk waar jij enthousiast van wordt.

Kijk jij graag video’s dan is Flixxo zeker een platform om je in te verdiepen. Video’s en online media zijn steeds nauwer met elkaar verbonden. Het ziet er niet naar uit dat de video’s binnenkort gaan verdwijnen. Sterker nog, het is juist de bedoeling dat deze beter beschikbaar worden. Daar kan jij ook aan bijdragen door te investeren in FLIXX of actief bij te dragen aan het netwerk van Flixxo.

Nu Flixxo kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021