Gatcoin (GAT), een digitaal token voor promotie en beloning

Nu Gatcoin kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS GATCOIN?

Gatcoin verwijst naar GAT, de Global Awards Token die wordt verdiend door ondernemers en door consumenten. Ondernemers kunnen de GAT uitwisselen als beloningen. Door beloningen uit te delen, werken ze aan hun eigen bekendheid. Wel moet hier een passende activiteit bij aansluiten. Bijvoorbeeld consumenten te vragen hun producten en diensten uit te proberen. Wanneer een consument dit doet, dan verdient deze de GAT. Deze GAT is weer te besteden bij de betreffende ondernemer of ze kunnen deze als cadeau geven.

Consumenten ontvangen de verdiende GAT op de Flex Awards App. Het is een ideale app voor consumenten die actief shoppen en het leuk vinden producten en diensten uit te proberen. Zo wordt de horeca sterk gepromoot met de GAT. Horeca-eigenaren trekken met behulp van Gatcoin nieuwe klanten aan. Actieve shoppers of foodies ontdekken vervolgens deze plek. Ze komen daar langs om nieuwe gerechten of dranken uit te proberen en deze vervolgens binnen hun netwerk te promoten.

Om hen te bedanken voor hun inbreng, worden ze beloond met GAT die ze ook weer kunnen besteden bij andere ondernemers. Het is een ideale en moderne app die helemaal aansluit bij de behoefte van de hedendaagse consumenten. Hun drang naar nieuwe producten en diensten en het gebruik van apps en het ontvangen van beloningen. De token GAT wordt toegepast door ondernemers en consumenten om te belonen, beloond te worden en te besteden.

WAAR KOOP IK GATCOIN?

Heb je interesse in dit platform en wil je graag investeren in Gatcoin? Via de website globalawardstoken.com van Gatcoin wordt je doorverwezen naar de exchanges waar je de GAT kan kopen. Exchanges die GAT aanbieden zijn Liquid, Coss.io, Lykke en Gatecoin. Het is niet mogelijk om de GAT met Euro’s te kopen. Hiervoor moet je eerst een account aanmaken bij exchanges als bijvoorbeeld KuCoin.

Daar kan je wel cryptocurrencies kopen met iDeal en ook met je creditcard. Je koopt als eerste een of meer van de grote cryptocurrencies als BTC en ETH. Dit zijn ook de gangbare cryptomunten waarmee je Gatcoin kan kopen. Met een account en een van de cryptomunten in je account, kan je beginnen met jouw aanschaf van de Gatcoin.

WAAR VERKOOP IK GATCOIN?

Als je Gatcoin gaat verkopen ben je al verder dan het kopen. Via platformen als Cryptokopen krijg je inzicht in de verschillende wissekoersen die op de markt zijn voor GAT. De prijs is afhankelijk van het type exchange en de cryptomunt waarvoor je de GAT wilt kopen. GAT is te verkopen voor de BTC en de ETH via de exchanges Kucoin, COSS en EtherDelta (ForkDelta). Vergelijk desnoods de verschillende prijzen met elkaar, om te bepalen via welke exchange je de GAT het beste kan verkopen.

Mocht je toch twijfelen, dan kijk je naar de trend van de prijs. Gaat deze binnenkort stijgen of dalen en binnen welke periode vind de verandering plaats? Allemaal ontwikkelingen die in kaart zijn gebracht op deze platformen en op de exchanges. De prijs wordt weergegeven in vergelijking met de door jou gekozen valuta. Dat kan ook Euro of Dollars zijn. Selecteer de valuta die voor jou het beste de informatie geeft, om tot een gunstige verkoop van de Gatcoin te komen.

WAAROM INVESTEREN IN GATCOIN?

Gatcoin oogt zeer modern en sluit erg aan bij de moderne ondernemers en consumenten. De Gatcoin valt onder de verantwoordelijkheid van de GAT Foundation. Deze stichting is een onafhankelijke non-profit organisatie en zet zich in voor het faciliteren van microtransacties zoals de beloningen en loyalty industrie. Het is een nieuwe beloningsvorm en deze is nu vormgegeven op het blockchain platform.

Hoewel het een mooi systeem is, moet het nog wel bekend worden bij het bedoelde publiek. Vanaf december 2017 zijn er al 1 miljard GAT tokens gemaakt en worden er dagelijks 1000 uitgewisseld. De omloop is dus al behoorlijk actief. Naast het beloningssysteem wilt de GAT Foundation ook de ontwikkeling van software en de blockchain technologie stimuleren.

Er zitten dus meerdere doelen achter GAT, het aansluiten bij de moderne tijd en willen blijven aansluiten bij de behoeften en moderne technologieën die nog gaan komen. Daarom is Gatcoin een interessant platform om in te investeren en in de gaten te houden.

Nu Gatcoin kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!