Gifto

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Gifto converter
Gifto omschrijving

gto gifto kopen
Op deze pagina:

GTO – GIFTO Koers

GTO – GIFTO kopen

GIFTO coins of tokens kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit GTO->BTC GTO adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld en het koop proces duurt niet lang.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
(Bij een besteding van €85 of meer)

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

iDeal: de meest snelle en eenvoudige dienst waar je Bitcoin kan kopen met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je direct je BTC ontvangstadres van stap 2 invullen.

Als je Bitcoin op Coinbase hebt gekocht kan je deze naar Binance versturen door naar Accounts te gaan en vervolgens klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je ontvangstadres in van Stap 2.

Stap 4: GTO handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar GTO om GIFTO te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar GTO in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je GTO weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is GIFTO?

Deze cryptovaluta is gebouwd op het Ethereum als een ERC-20 token. GIFTO, afgekort GTO, is een:

Unverseel gift protocol voor globale contentmakers

Dit “universele gift protocol” biedt de mogelijkheid dat fans digitaal giften kunnen geven aan contentmakers. Deze giften zijn afzonderlijk van platformen of diensten en zullen opereren zonder centraal controlemechanisme. Elke gift zal worden toegepast als “smart contract” op de Ethereum blockchain. Hierdoor staan de giften los van het platform waar de content wordt aangeboden, waardoor er geen tussenpersoon is die een marge kan opstrijken.

De GIFTO ICO of “Initial Coin Offering” heeft plaatsgevonden in december 2017 en is binnen 1 minuut uitverkocht. De totale supply is 1 miljard tokens. In de onderstaande afbeelding vind je een schema waar je kan zien hoe het werkt:

wat is gifto gto

Bekijk de whitepaper en meer informatie op de officiële website.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “GIFTO”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.