GLADIUSTOKEN (GLA), EEN INVESTERING IN DIGITALE VEILIGHEID

Nu Gladiustoken kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS GLADIUSTOKEN?

De Gladiustoken is afkomstig van Gladius, een netwerk gebouwd op het Ethereum netwerk dat zich richt op cybersecurity. Een veiligheid dat steeds meer nodig is en waar steeds meer mensen zich zorgen over maken. We gaan ons steeds meer bezig houden met de digitale technologie. Uiteindelijk is het een standaard onderdeel van ons leven, maar we maken ons ook zorgen over de veiligheid daarvan. We willen gebruik maken van de gemakken, maar we zijn er minder gerust op dat onze gegevens beschikbaar worden voor andere partijen. Een van de gevaren zijn de Distributed Denial of Service attacks, oftewel de DDOS attacks.

In Nederland bekend als de DDoS-aanvallen, het valt ook onder de internetcriminaliteit net als hacken en datalekken. Bij DDoS-aanvallen zijn servers het doelwit waar meerdere computers op verbonden zijn. In dit geval wordt de server overspoelt met webverkeer door middel van botnets. Dit leidt vaak tot onbereikbaarheid van een server, wat grote gevolgen kan veroorzaken. Denk daarbij aan bedrijven waarbij het netwerk stil komt te liggen en daarmee het werk. Veel organisaties willen daarom hun netwerk beschermen tegen dergelijke aanvallen en daar sluit Gladius zich bij aan.

Het netwerk van Gladius bouwt applicaties die blijven werken in geval van downtime, fraude of indringen van derde partijen. Ze bieden daarvoor onder meer software en applicaties om DDoS aanvallen tegen te gaan. Deelnemers aan Gladius kunnen de Gladius token GLA verdienen door hun bandbreedte aan te bieden voor de Gladius Protection Pools.

WAAR KOOP IK GLADIUSTOKEN?

De Gladius token wordt op de exchanges aangeboden als de GLA. Om de GLA te kopen kan je zelf de exchanges bezoeken en daar de GLA kopen. Daarnaast biedt Gladius zelf ook de mogelijkheid om GLA te kopen via de website. Hiervoor bieden ze op de website de opties aan om de GLA met Ethereum aan te schaffen, via een Exchange en tevens een wallet aan te schaffen. Exchanges waar je GLA kan kopen is KuCoin, Idex en ForkDelta. Bij alle exchanges koop je eerst de cryptomunt ETH voordat je de GLA koopt. Hiervoor geldt wel dat je eerst een account moet aanmaken bij de exchange, voordat je GLA kan kopen.

Na het aanmaken van het account, is het aanschaffen van de cryptomunten verplicht om je accountaanvraag af te ronden. Met eenmaal de ETH in bezit, kan je de Gladius token aanschaffen. Via de website kan je een wallet aanschaffen, maar als je wilt rondkijken voor een wallet, onthoud dan dat je voor de Gladius token een wallet nodig hebt die de Ethereum tokens ondersteund. Hardware wallets die hiervoor geschikt zijn, zijn de Ledger Nano S en de Trezor. Software wallet als Jaxx zijn ook geschikt. Heb je liever een web wallet dan is de MyEtherWallet perfect om de Gladius tokens in op te slaan.

WAAR VERKOOP IK GLADIUSTOKEN?

Voor het verkopen van de Gladius tokens zijn er verschillende manieren om de exchanges hiervoor te vinden. Grote platformen als Coinswitch, Coingecko en Coinmarketcap laten overzichten zien van exchanges en trends om te bepalen waar het verkopen als de Gladius token gunstig is. Exchanges waar je de Gladius token kan verkopen zijn Kucoin, Coinswitch, Idex en Forkdelta.

Platformen die de exchanges laten zien, geven ook weer wat de huidige koersprijs is van GLA. Hierbij zie je wanneer de prijs het laatste is aangepast en ook wat de verwachte ontwikkeling van de prijs gaat zijn. Dit soort platformen zijn ideaal om te bepalen of dit het juiste moment is om de Gladius token te verkopen en voor welke valuta je deze wilt inruilen.

WAAROM INVESTEREN IN GLADIUSTOKEN?

De aandacht voor cybersecurity trekt veel aandacht van investeerders. Zeker in een tijd waarbij er steeds meer aanvallen plaatsvinden, willen we onze technologie veilig stellen van indringers. Bedrijven als Gladius sluiten daarom goed aan bij de behoefte van veel ondernemers. In dat opzicht is Gladius een netwerk die de moeite waard is om in te investeren.

De Gladius tokens doen het echter niet heel goed binnen de cryptocurrencies. De waarde van de token op dit moment (februari 2019) nog erg laag. In dat opzicht kan investeren in de Gladius token gunstig zijn, met het oog op het succes wat Gladius in de toekomst nog kan bereiken.

Nu Gladiustoken kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!