Happy Coins – review en gids

Ga direct naar Happy Coins

Als tussenpersoon maakt HappyCoins bitcoins nog toegankelijker in Nederland. Vanuit het kantoor in Ouderkerk aan den IJssel kopen zij grote hoeveelheden in aan bitcoins en bieden deze voor een scherpe prijs aan.

Ze richten zich op geïnteresseerden uit de hele wereld en hebben daarmee een internationale visie als het gaat om de koop en verkoop van cryptocoins. Ook voor nieuwelingen in deze wereld is HappyCoins een prettige aanbieder.

Naast een ruime keus aan coins biedt het ook een veilig platform waar de handel in cryptocoins op betrouwbare wijze plaatsvindt.

PLUS- EN MINPUNTEN

PLUSPUNTEN:

+ Bitcoins voor lage prijs met een lage fee
+ Betrouwbare rekeningverificatie bij iDeal en Bancontact
+ Snel Bitcoins kopen met 1 klik
+ Meerdere acties waarbij je geen servicekosten hoeft te betalen
+ Eigen supportdesk

MINPUNTEN:

Betalen van servicekosten en bankkosten
Supportdesk telefonisch niet de gehele dag bereikbaar

BETROUWBAARHEID

Met een Nederlandse standplaats valt HappyCoins onder de Nederlandse wet- en regelgeving en ze staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf 2012 hebben meerdere klanten naar tevredenheid cryptocoins gekocht en verhandeld via HappyCoins. Inmiddels worden zij steeds bekender in wereld van cryptocoins.

Door hun scherpe prijzen kopen steeds meer mensen Bitcoins bij HappyCoins. HappyCoins rekent een lage fee op de Bitcoin. Daar komt wel bij dat ze servicekosten en bankkosten in rekening brengen. Voor een transactie via iDeal betaal je € 0,50 aan transactiekosten. De servicekosten zijn afhankelijk van het aantal coins die je koopt.

GEBRUIKSGEMAK

Voor het aanschaffen van coins bij HappyCoins maak je een account aan. Hiervoor moet je eerst een registratie voltooien. Om deze registratie veilig te stellen wordt gewerkt met een accountcode die je ontvangt na het invullen van jouw gegevens. Heb jij eenmaal jouw account geactiveerd, dan kan jij jouw coins kopen.

Bij de selectie van de betreffende valuta wordt de actuele prijs altijd getoond. Het verkopen van de Happycoins is nog eenvoudiger na de activatie van jouw account. Met de verkoop geef jij de accountcode en het aantal Bitcoins op die je gaat verkopen.

VALUTA AANBOD

Bitcoin is de enige valuta die door HappyCoins wordt aangeboden.

Bekijk op Happy Coins

SUPPORT

De contactgegevens van HappyCoins staan vermeld op de website. Via een contactformulier, e-mail en telefoon kan je contact met ze opnemen in geval van vragen. Over de kwaliteit van de support is op dit moment weinig bekend. Per telefoon zijn ze alleen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op tijdstippen tussen 13:00 uur en 15:00 uur.

BETALINGSMETHODEN

Via snelle betaalmethoden als Bancontact en iDeal kunnen de bitcoins aangeschaft worden. Via bankoverschrijving is ook mogelijk. Bedenk wel dat de transacties dan trager verlopen. Banktransacties via SEPA duren ongeveer 3 werkdagen.

IDENTITEITSVERIFICATIE

HappyCoins neemt veiligheid en betrouwbaarheid serieus en hanteren verificatiemethoden bij de aanschaf van de bitcoins. Voor de controle van jouw bankrekeningnummer wordt gevraagd om een transactie van 2 euro. Daarbij moet de naam en achternaam van jouw account gelijk zijn met de naam waarop de bankrekening geregistreerd staat.

HappyCoins werkt tevens met transactielimieten om fraude te voorkomen. Na de eerste transactie krijg je een daglimiet van 100€, die na een week omhoog gaat naar een daglimiet van 2500€. Indien je sneller een hoger limiet wilt, dan is dat mogelijk. Hier vindt wel een extra identificatieprocedure voor plaats. Indien dit is uitgevoerd en de verificatieprocedure is goedgekeurd, dan mag jij gebruik maken van daglimiet van 5000€.

Ga direct naar Happy Coins

Eenvoudig handelen bij Binance
9.2
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021