Havven (HAV) is binnenkort bekend als Synthetix (SNX)

Nu Havven kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS HAVVEN?

Havven maakt onderlinge transacties mogelijk op de cryptomarkt. Inmiddels is Havven te vinden onder de naam Synthetix. Het is een blockchain platform die peer-to-peer betalingen mogelijk maakt. Op deze manier willen ze de gevoeligheid en fluctuaties opvangen waar veel cryptotokens mee te maken hebben. Havven is een gecentraliseerd platform waar de transacties een stabiel ecosysteem vormen.

Dankzij de transacties op Havven komt er een evenwicht tot stand tussen twee tokens, waarbij de een de prijsverandering oppakt voor beide tokens. Havven is opgericht door Kain Warwick, de oprichter van Blueshyft. Blueshyft is in Australië het grootste betaalplatform voor cryptocurrency. Justin Moses is de CTO van Havven en was voorheen de Director of Engineering voor MongoDB. Beiden hebben dus veel ervaring binnen de cryptowereld en het opzetten van financiële netwerken en platformen.

Inmiddels is het team van Havven uitgebreid met meerdere experts waaronder blockchain engineers, full-stack developers en software engineers. Dankzij deze groep deskundigen heeft Havven de mogelijkheid gekregen uit te groeien tot een ecosysteem dat continue werkt aan het stabiliseren en samenbrengen van de transacties van de cryptocurrencies. Havven heeft twee tokens die zij in omloop heeft gebracht, de HAV en de Nomin.

De HAV droeg bij aan de samenwerking binnen het netwerk, de Nomin was bedoeld voor het evenwicht binnen het Havven ecosysteem. De Nomin werd gebruikt voor de transacties en betalingen binnen het platform. Nu Havven is omgedoopt tot Synthetix, heeft de cryptocoin SNX de HAV vervangen op de exchanges.

WAAR KOOP IK HAVVEN?

Op de exchanges wordt de HAV gecombineerd met de SNX. Zoek je op SNX, dan zie je nog veel wisselkoersen met de HAV. De HAV is te koop bij de exchanges KuCoin, Qryptos, ForkDelta en Gate.io in ruil voor de grote cryptocurrencies als Bitcoin en Ether. Het is niet mogelijk de HAV te kopen met Euro’s of dollars. Het is dus echt nodig een account te gebruiken voor het kopen van de HAV. Mocht je nog geen account hebben, dan maak je deze aan op de door jou gekozen exchange.

Bij het aanmaken van je account, wordt je gevraagd deze te vullen met cryptomunten als BTC en ETH. Deze munten zijn wel te koop in ruil voor de standaard valuta. Eenmaal aangeschaft kan je de hoeveelheid HAV kopen die voor jou uitkomt. Verdiep je indien nodig in de waarde van de HAV/SNX om te bepalen hoeveel BTC of ETH je moet kopen.

WAAR VERKOOP IK HAVVEN?

Dit geldt ook voor het verkopen van de SNX token. Ook bij de verkopen wordt dit nog weleens aangegeven als de HAV. Zoek uit wat de huidige koersprijzen zijn voor de HAV en voor welke cryptomunten je deze kan verkopen. Exchanges waar de HAV of de SNX wordt verkocht zijn Gate.io, Liquid, Idex, Tidex en Etherdelta (Forkdelta). Bij al deze exchanges wordt nog de HAV aangegeven in plaats van de SNX. Cryptomunten waarvoor je de HAV kan verkopen zijn BTC, ETH en QASH.

Bezoek het platform cryptokopen.nl om de diverse exchanges te vinden, de bijbehorende wisselkoersen en om deze koersprijzen te vergelijken. Dit platform laat ook de ontwikkeling van de HAV zien, in het verleden en in de komende periode. Zo laat het platform de live prijs zien en de ontwikkeling van de komende 24 uur in percentages.

Heb je de perfecte prijs gevonden voor jouw Havven, zorg er dan voor dat je over een betrouwbare wallet beschikt om veilig te handen in jouw cyrptovaluta. Wallets die voor Havven worden aanbevolen zijn MyEtherWallet, de Ledger Nano S en de Jaxx.

WAAROM INVESTEREN IN HAVVEN?

Havven zal in de toekomst minder benoemd worden op de cryptocurrency-markt en je zal steeds vaker de naam Synthetix tegenkomen. Nog steeds is het bedrijf in ontwikkeling en behoort de cryptomunt nog niet tot de grote cryptocurrencies. Wel is het interessant om te investeren in een blockchain netwerk dat zich richt op de financiële dienstverlening. Zeker gezien dit feit en de nog lage waarde van de munt, is investeren in Havven het overwegen waard.

Nu Havven kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021