Herocoin (PLAY) een blockchain platform voor online gokken

Nu Herocoin (PLAY) kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS HEROCOIN?

Herocoin is een blockchain platform dat zich richt op gokkers. Het is een doelgroep en wereld dat momenteel veel veranderingen doormaakt. Helemaal door de opkomst van steeds meer websites die online gokspellen aanbieden. Voor veel gokkers een nieuwe wereld en een nieuwe manier om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Met Hero heeft Herocoin een ecosysteem gecreëerd waar game ontwikkelaars en spelers samen komen. Iedereen komt daar samen om diverse redenen, het deelnemen of creëren van spellen.

Het voordeel van Herocoin is dat de gehele community voordeel haalt uit de groeiende activiteit op Hero. Iedere betrokkene die eigenaar is van de Hero token, ontvangt een beloning voor de gespeelde spellen. Hetzelfde geldt uiteraard voor de ontwikkelaars die meewerken aan het ontwerp van een spel. Token eigenaren, spelers en spelontwikkelaars hebben de mogelijkheid Hero tokens te verdienen door hun eigen bijdrage. Herocoin is gebouwd op het blockchain netwerk van Ethereum en is bedoeld als peer-to-peer online gok community.

Gebruikers hebben de vrijheid om te gokken in iedere community naar hun keuze. Daarnaast mogen de deelnemers zelf ook hun eigen wedstrijden verzinnen en activeren op Herocoin. Met alle mogelijkheid is Herocoin vernieuwend binnen de gamewereld door juist een platform aan te bieden die wel open is in zijn expertises en condities, dat transparant en betrouwbaar is en waar spelers en ontwikkelaars onderling in contact zijn met elkaar. Juist die openheid maakt Herocoin uniek als gokspelaanbieder.

WAAR KOOP IK HEROCOIN?

De token waarmee Herocoin op de cryptomarkt is, is bekend als PLAY. Deze is te kopen via de exchanges Kucoin en Coinswitch. Het is niet mogelijk de PLAY token direct te kopen met Euro’s en dollars. Mocht je interesse hebben in de PLAY token, maar nog niet in bezit zijn van cryptomunten als BTC en ETH, dan is een account bij een van de exchanges eerst nodig.

Deze is eenvoudig en snel aan te maken, de stappen wijzen voor zich. Er zitten meerdere voordelen aan een account. Je hebt daarmee onder andere direct een adres om jouw cryptomunten in op te bergen. Eerst vul je het account met de munten als BTC en ETH. Dit zijn de meest gangbare cryptomunten waarvoor je weer andere cryptomunten als PLAY kan kopen.

WAAR VERKOOP IK HEROCOIN?

Het verkopen van de Herocoin verloopt tevens via de exchanges. Het handigste is hiervoor een platform te raadplegen als worldcoinindex.com. Hier worden overzichten weergegeven van meerdere cryptomunten waar de recente waarde wordt weergegeven en de verwachte trend. Daarnaast zie je ook op welke exchanges de PLAY te verkopen is en voor welke munten. Zo zie je dat de PLAY verkocht wordt op de exchanges Kucoin en Coinbene.

Bij Kucoin kan je de PLAY inruilen voor BTC en ETH. Op Coinbene is de PLAY te verkopen voor de BTC. Om een nog beter beeld te krijgen van de waarde van PLAY, kan je de koersprijs opvragen tegen iedere andere valuta als de Euro of de dollar. Daarbij staat ook de verwachte trend, of de waarde gaat dalen of stijgen en met hoeveel procent. Als je eenmaal de PLAY verkocht hebt, dan kan je niet meer terug. Daarom is het prettig te weten of verkopen wel gunstig is om te doen.

Dankzij de informatie over de verwachte ontwikkeling van de cryptomunten is het voor handelaren nog beter om deze keus te maken en zo min mogelijk risico te lopen.

WAAROM INVESTEREN IN HEROCOIN?

Hoewel Herocoin op het oog een aantrekkelijk platform lijkt, is het door de wisselende waarde van PLAY een risico om in te investeren. De waarde van PLAY is sinds het op de markt is, alleen maar gedaald. De verwachting is nu dus dat je voor PLAY weinig terug gaat krijgen als je deze weer wilt verkopen. Met het oog op het platform zelf is het wel een veelbelovende investering.

Herocoin blijft gemotiveerd om door middel van de blockchain technologie de online gokwereld in positieve zin te veranderen. Juist de combinatie van de blockchain technologie en de vernieuwing van online gokspellen, maakt Herocoin weer een zeer aantrekkelijke investering.

Nu Herocoin (PLAY) kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021