HPB – de token voor de High Performance Blockchain.

Nu HPB kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS HPB?

De afkorting HPB staat voor High Performance Blockchain wat verwijst naar het ontwikkelen van een snelle en stabiele blockchain infrastructuur. Dit betreft een effectieve combinatie van hardware met software. Voor een goede werking worden op maat gemaakte hardware Blockchain Offload Engine (BOE) samengevoegd met een high performance blockchain software. Juist de toevoeging van BOE draagt bij aan de hoge snelheid van de transacties op het blockchain netwerk, zodat er geen sprake is van de vertraging bij dataoverdracht.

Deze hoge prestaties van het netwerk zullen niet ten koste gaan van de veiligheid van het netwerk. Iedere transactie wordt nauwkeurig geverifieerd door het netwerk. HPB wilt graag individuen en ondernemingen betrekken bij de totstandkoming van de prestaties die zij willen bereiken. Op deze manieren willen ze een ecosyteem ontwikkelen die geschikt is voor het toenemend aantal transacties op het blockchain netwerk. De diensten van HPB dragen bij aan de vraag die steeds meer aanwezig is.

Door de toenemende activiteit raakt het netwerk overbelast, waardoor de werking steeds trager wordt. Dat is een negatieve ontwikkeling in combinatie met het toenemende aantal ondernemers die juist de blockchains willen gebruiken voor hun diensten. De digitale wereld vraagt daarom om nieuwe oplossingen waarmee blockchains minder snel overbelast worden. HPB is een van de organisaties die hieraan bijdragen.

WAAR KOOP IK HPB?

Op de cryptomarkt is de HPB onder dezelfde naam te vinden op de exchanges. HPB is nog niet te kopen met de reguliere valuta als Euro’s en dollar. Wel kan je op de platformen als Coingecko en Coinmarketcap de laatste koersprijs vinden, ook in Euro’s en dollars. Dit kan helpen om een beeld te krijgen van de waarde van de HPB. Op basis daarvan kan je bepalen om de HPB te kopen. Via een exchange als Kucoin kan je de HPB kopen in ruil voor BTC en ETH.

Hiervoor wordt jou wel gevraagd om een account aan te maken bij Kucoin. Dat is binnen een paar stappen snel gedaan. Om jouw account te activeren, vul je het account met BTC en ETH. Eenmaal geactiveerd kan je de HPB kopen op Kucoin. Aansluitend kan je ervoor kiezen een wallet aan te schaffen. Een wallet is als het ware een digitale portemonnee waarin je jouw cryptomunten in opbergt. Wallets die geschikt zijn voor HPB zijn onder meer de online MyEtherWallet

WAAR VERKOOP IK HPB?

Voor de verkoop is HPB op meerdere exchanges te vinden. Het voordeel van verkopen is dat je al in bezit bent van een account van een exchange en mogelijk zelfs een wallet. Om te bepalen bij welke exchanges je de HPB gaat komen, kan je ook de platformen Coingecko en Coinmarketcap raadplegen. Hier vind je informatie over de volgende exchanges waar HPB te verkopen is: OKEx, Bibox, UEX, KuCoin, Bit-Z en DEx.top.

Naast de exchanges zie je de verschillende koersprijzen in combinatie met BTC, ETH, BIX en USDT. Deze informatie helpt jou in het selecteren van de betreffende exchanges waar je de HPB gaat verkopen. Naast deze informatie zie je ook de verwachte trend van de waarde van de HPB. Informatie en inzicht is essentieel als het gaat om handelen in cryptovaluta. Daarom zijn dergelijke platformen zeer handig als je van plan bent een actieve handelaar te worden in cryptomunten als HPB.

WAAROM INVESTEREN IN HPB?

De token HPB is zeker geen slechte cryptovaluta om in te investeren. Het heeft een redelijk positie binnen de cryptovaluta en is voor de verkoop op meerdere exchanges te vinden. Daarnaast is het doel achter HPB zeer toekomstgericht, het werkt aan een goede blockchain infrastructuur en dat is juist iets waar behoefte aan is.

De waarde van de HPB is wel minder gunstig. Deze is de afgelopen periode voornamelijk aan het dalen. Deze dalende waarde kan een reden zijn juist niet te investeren. Maar de lage prijs kan juist ook gunstig zijn. Mocht HPB in de toekomst in waarde stijgen, dan heb jij voor weinig geld waardevolle tokens in handen.

Nu HPB kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021