iExec RLC

Profiteer nu tijdelijk van de EUR & TRY Zero Maker Fee Promotion op Binance. De actie loopt tot en met 31 maart 2021

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
iExec RLC omschrijving

rlc iexec kopen
Op deze pagina:

EUR-RLC iExec Koers

iExec kopen

iExec kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit RLC->BTC RLC adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Stap 4: RLC handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar RLC om iExec te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar RLC in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je RLC weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is iExec?

iExec, afgekort RLC, is een cryptovaluta dat als doel heeft om gedistribueerde applicaties te runnen op de blockchain met schaalbare, veilige en makkelijke toegang tot de diensten, datasets en computing onderdelen die ze nodig hebben. De technologie draait op smart contracts van Ethereum en hiermee is het mogelijk om een virtuele cloud infrastructuur te bouwen dat hoge prestaties levert en diensten on-demand kan bieden.

Door gebruikt te maken van XtremWeb-HEP, een volwassen en solide Desktop Grid software welke alle benodigde features implementeert: fout-tolerantie, multi-applicaties, multi-gebruikers, hybride privé/publieke infrastructuur, virtuele images, data management, veiligheid en nog veel meer.

De RLC tokens worden gebruikt voor toegang tot de onderdelen welke geleverd worden door het “Market Network”. Het zal een unieke manier worden voor de betaling van applicatie leveranciers, service leveranciers en dataleveranciers.

iexec rlc

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “iExec”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.