KNC Kyber

Profiteer nu tijdelijk van de EUR & TRY Zero Maker Fee Promotion op Binance. De actie loopt tot en met 31 maart 2021

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
KNC Kyber omschrijving

KyberNetwork koers

Kyber Network Token kopen

Omdat Kyber Network niet beschikbaar is via diensten waar je met Euro’s kan betalen moet je twee stappen doorlopen om het te kopen.

Stap 1: Koop Bitcoin of Ethereum met Euro’s

Dit kan je makkelijk vanuit Nederland kopen via een van de volgende twee diensten:

Maak gemakkelijk een account aan op je mobiel!

 • Coinbase
  • Betaling: creditcard & bankoverschrijving
  • Gratis €8 aan extra coins bij besteding van €85 (alleen geldig via bovenstaande link)
  • Makkelijkste en snelste manier
 • LiteBit
  • Betaling: iDeal
  • Groot aanbod aan crypto valuta

Kijk hier voor meer gedetailleerde instructies voor het kopen op LiteBit en Coinbase.

Stap 2: Verstuur de gekochte Bitcoin of Ethereum naar Binance

Binance is een van de grootste en meest gebruiksvriendelijke exchanges die Kyber Network aanbiedt. Ga naar de website van Binance en maak een account aan. Vergeet niet voor alle veiligheid twee factor authenticatie in te stellen. Als je een account aan hebt gemaakt ga naar “Deposits Withdrawals” onder het menu item “Funds”. Vervolgens kan je hier je Binance wallet adres vinden voor de coin die jij gekozen hebt, Bitcoin of Ethereum. Als je dit adres gevonden hebt kopieer het naar je klembord en ga terug naar Coinbase.

Ga direct naar Binance

Als je terug bent ingelogd op Coinbase ga je naar “Accounts” en dan zie je onder “Your accounts” je tegoeden staan. Klik vervolgens op de “Send” knop naast je gekozen coin en vul hier je gekopieerde Binance wallet adres in. Binnen enkele minuten tot enkele uren zal het tegoed op Binance verschijnen en is het mogelijk om Kyber Network Tokens te handelen.

Wat is Kyber Network?

Kyber Network is een protocol dat op de blockchain opereert en het mogelijk maakt om direct transacties te doen tussen verschillende crypto valuta zoals Ether, Bitcoin en ZCash. Het voordeel van Kyber Network ten opzichte van reguliere exchanges is dat het gedecentraliseerd is en werkt via “Smart contracts”. Dit houdt in dat transacties direct worden uitgevoerd en als er iets mis gaat bij de transacties de tegoeden direct naar de gebruiker worden terug gestort. Daarnaast heeft het geen gebruikersregistratie en is minder vatbaar om gehackt te worden dan traditionele exchanges. Ook belooft Kyber een hoge liquiditeit door zelf een groot aanbod aan crypto valuta in voorraad te houden en deze voor een goed tarief aan te bieden. Ook is het mogelijk om te handelen met geavanceerde financiële derivaten. Meer details kan je vinden in onderstaande YouTube video:

Kyber Network Roadmap

De exchange van Kyber is nog niet operatief. In augustus 2017 is het gelanceerd op het testnet en in het eerste kwartaal van 2018 zal het operatief worden. Dan zal het enkel mogelijk zijn om op Ethereum gebaseerde ERC20 tokens te handelen en later zal het pas mogelijk zijn om andere crypto valuta te verhandelen en geavanceerde financiële instrumenten te gebruiken. De gehele roadmap kan je vinden op de officiële website.