Komodo Kopen | KMD-EURO Koers

Deel:

KMD-EUR Komodo Koers


Komodo kopen

Komodo kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.   Maak een account op Binance  

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals. Binance deposit Bitcoin Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op. BTC deposit RLC->BTC RLC adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro's en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500
Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: KMD handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar KMD om Komodo te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.
buy gxs
Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar KMD in plaats van GXS zoals in het screenshot
Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je KMD weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Komodo?

Komodo, afgekort KMD, is een gedecentraliseerde open-source cryptovaluta. het is gelanceerd in september 2017 en is een aftakking van BitcoinDark. De onderliggende technologie is “geforked” van Zcash. De cryptovaluta draait op SuperNET en maakt gebruik van deze onderliggende infrastructuur en software applicaties. De officiële website meldt:

Komodo: Complete Blockchain Oplossingen

komodo platform

Het Komodo Platform focust op het afleveren van complete end-to-end blockchain oplossingen voor ontwikkelaars van elk niveau en industrie. Het is simpel maar tegelijkertijd ook krachtig en biedt op maat aanpasbare blockchain oplossingen die gemakkelijk zijn uit te voeren en aan te passen om aan ieders wensen te voldoen. De visie is om een robuust ecosysteem van partners en ontwikkelaars te creëeren waarbij er samengewerkt wordt voor een omgeving dat ieder zijn blockchain avontuur zal versterken.

Flexibel

Ontwikkelaars die bouwen op het Komodo platform beginnen met een eigen en onafhankelijke blockchain welke verbonden is aan het Komodo ecoysteem. Omdat de blockchain volledig in eigen beheer is, ben je niet gelimiteerd door de Komodo hoofd-chain. Het Komodo platform is modulair, dus ontwikkelaars en partners hebben de vrijheid om te kiezen welke technologieën ze willen toepassen.

Veilig

Het platform is gebouwd op de fundering van veiligheid en privacy. Het innovatieve dPOW, of Delayed Proof of Work, biedt een veiligheidslaag dat backups maakt van alle data op de blockchain en plaats het op de Bitcoin blockchain. Hierdoor hebben zelfs de kleinste blockchains de hoge veiligheid van Bitcoin. Het platform biedt ook optionele privacy bescherming door gebruik te maken van Zero-Knowledge Proofs.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Komodo”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.