LINK, CHAINLINK, CURRENCY, SMART CONTACTEN, BLOCKCHAIN

Nu Link kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS LINK?

De cryptomunt Link is ontwikkeld door ChainLink. Een platform dat eraan werkt om de off-chain-wereld en de on-chain-wereld met elkaar te verbinden. Op deze manier werd de ontwikkeling van smart contracten in combinatie met blockchains aangepakt. Het is een vooruitstrevende ontwikkeling, maar noodzakelijk door de opkomst van de smart contracten.

Door een bedrijf als ChainLink krijgen andere organisaties de mogelijkheid deel uit te maken van de on-chainwereld, zonder dat het een ongunstige invloed heeft op de blockchains en de infrastructuur. Link is een cryptomunt die uit deze ontwikkeling is gekomen en is een ERC20 token.

WAAR KOOP IK LINK?

De cryptomunt Link is onderander te kopen via Binance. Geef het aantal Euro’s aan waarvoor je Link wilt kopen en je ziet hoeveel Link daaraan is verbonden. Het is ook mogelijk het aantal Link aan te geven. In het euro-vakje verschijnt dan een bedrag dat je hiervoor moet betalen. Om Link te kopen of verkopen heb je een account nodig op Binance. Het is ook mogelijk andere cryptomunten in te ruilen voor Link. Daarvoor moet je naar een handelsplatform, bekend als exchange.

Om Link te kopen op een handelsplatform is het beheer van een account op dat platform, het beheer van andere cryptomunten en een wallet nodig. Bij het kopen en wisselen van munten wordt vaak gevraagd om het coinadres van de betreffende munt. Het beheer van jouw aangeschafte munten verloopt vaak via een software of hardware wallet.

WAAR VERKOOP IK LINK?

Ook de verkoop van Link verloopt via Binance en andere handelsplatformen. Het werkt op dezelfde manier, maar dan omgekeerd. In plaats daarvan geef je op Binance het aantal aan voor de hoeveelheid die je wilt verkopen. Op de handelsplatformen zoek je het menu waar je Link inruilt voor een andere munt. Link is inmiddels een bekende cryptomunt voor het inwisselen en komt op meerdere handelsplatformen voor.

WAAROM KIEZEN VOOR LINK KOPEN?

ChainLink draagt door de technologie bij aan de ontwikkeling van de blockchains, de verwerking van smartcontracten en het verbinden van on-chain- en off-chain-bedrijven. Al deze onderdelen gaan meer samenkomen, maar er is een tussenpersoon als ChainLink nodig die dit in goede banen gaat leiden. Hoewel ChainLink al veel heeft bereikt, moet dit nog altijd verbeteren. Zo zijn de contracten nog niet geschikt om effectief te communiceren met systemen buiten een blockchain.

Dit maakt het voor off-chain-bedrijven moeilijker om smart contracten te gebruiken. De omloop van de Link currency, draagt bij aan de ontwikkeling van het doel van ChainLink. Het draagt tevens bij aan de verdere infrastructuur in en rondom blockchains. Hoe beter dit uitgewerkt is, hoe gunstiger dat zal zijn voor de verbinding met de zakelijke sectors. Door te investeren in Link, beïnvloed jij het behoud van ChainLink en tevens het uitwerken van de toepassing van de smart contracten.

Nu Link kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
8.8
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021